Gutierrez: “Yüksek Yakıttaki Hızımız İyi Değil”

yazar:

kategori:

Esteban Gutierrez, Sauber’in yüksek yakıtta sorunları yaşadığını söylüyor.

“Genel olarak istediğimiz aracın dengesini yakalamayı başardık. Bu iyi bir işaret. Aracın hissi oldukça iyiydi. Dengesinden memnunum”

“Hala vites oranlarında yapılması gereken işler var. Şuanda yüksek yakıttaki hızımız oldukça kötü. Virajlarda aracı istediğim şekilde yönetemiyorum”

“Ayarlar üzerinde çalışmamız gerekiyor. Melbourne ve Sepang’a kıyasla çok farklı bir pist ve sıcaklığı daha iyi anlamamız gerekiyor. Lastikleri ısıtmak daha zor olacak”

Adrian Sutil, Sauber’in lastikleri iyi kullandığını düşünüyor.

“Bu sabah ayarlar üzerinde çalışmayı başardık. Orta ve yumuşak lastikler bu pist için iyi bir seçim olmuş. İkinci antrenman seansı muhtemelen sıralama seansına benzer olacak. Araçların düşük sıcaklıktaki performansını görmek ilginç olacak”

“Genel olarak lastik kullanımımız iyiydi. Düşük sıcaklılarda lastikleri ısıtmak kolay olmuyor. Buda büyük sorunlara yol açabiliyor”

“Akşam seansında orta ve yumuşak lastikleri test etme şansı bulduk ve iyi görünüyordu. İkinci seansta araçta bazı sorunlar vardı. Tekrar piste çıkmak istedik ama zaman kalmamıştı. Umarım yarın daha iyisini yapabiliriz”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir