Hamilton "Her Zaman Yetenekli Oldum"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton Formula1’deki en önemli yıldızlardan birisi olmasının yanında kendisine oldukça güveniyor. İngiliz pilot Singapur’da bugün yaptığı açıklamada her zaman yetenekli olduğunu söyledi.

Singapur’da gazetecilerin neden bu kadar yetenekli olduğunu sorması üzerine Hamilton "Dürüst olmak gerekirse böyle soru daha önce hiç sorulmadı."

"Çok küçüklüğümden beri yetenekliyim ve yeteneği her iki el ile yakalayıp, işleyip elimden gelenin en iyisini yapmak sorundu." dedi.

Hamilton kart serilerinden 17 yaşındayken ayrıldı ve daha sonra Formula 1’e girdiğinde ilk 9 yarışında podyuma çıkarak Formula 1’i etkiledi.

Son 2 yarışta hata yapana kadar 4 yarış kazandı ve şampiyonluğu ilk senesinde sonm anda kaybetti.

Hamilton, her serideki deneyimlerinin kendisine farklı şeyler öğrettiğini söyledi.

Hamilton "8 yaşımdan beri her deneyimimde farklı şeyler kazandım ve küçük yaştan itibaren babamın yardımı ile olaylardan pozitif ne negatifleri çıkarmasını öğrendim."

"O andan itibaren büyüdüm ve belki de etrafımda bulunanlardan daha hızlı öğrendim."

"Ben bu çılgın dünyadakinormal bir insanım. Dürüst olmak gerekirse bunu nasıl yapıyorum bilmiyorum. Sadece araca biniyorum ve kendimi bile şaşırtıyorum." dedi.


Yorumlar

  1. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    "gökhan Türk " arkadaşım çok teşekkür ederim ben bi' şeyler daha yazmıştım ama sağolsun site yöneticimiz mclaren'i tuttuğu için yazdıklarımı yayından kaldırmış ama benim içimden gelenleri söylememe kimse engel olamaz!! destekleyen herkese teşekkürler:)))

  2. Bülent  SOLMAZ avatarı
    Bülent SOLMAZ

    "Direkt çıkıp "Ben Altın çocuğum önümde saygıyla eğilin.Tapının bana" deseydin ya paşam daha az yorulurdun.Ne kendini beğenmiş birisin sen yaaa…" Bravo Didem arkadaşım aynen katılıyorum sana. Vay be… demek kimi gibi bir pilot olsa ne söylerdi acaba çok merak ediyorum.

  3. Korkut Özel avatarı

    daha yolun basinda cok mutevazi davranmis. helal valla…

  4. Direkt çıkıp "Ben Altın çocuğum önümde saygıyla eğilin.Tapının bana" deseydin ya paşam daha az yorulurdun.Ne kendini beğenmiş birisin sen yaaa…

    Bu arada bu sözleri Alonso söyleseydi hakkında neler söylenirdi diye düşünmeden edemiorum maalesef .

  5. hilal nur balkaş SÜPERSİN

  6. niye mütevazi olsun? sırf siz istiyorsunuz diye mi? hayır, mütevazi olmamasının ne gibi bir zararı olur ki takımına,rakibine ve bu spora? ha, fia tutar bir ceza da mütevazi olmamış olması için verecek ise, o zaman kapasın çenesini..hemen :))

  7. Kimi aşığı olupta Hamiltonu sevmeyin zaten. Bunu ilk önce mclaren taraftarları istemez.Kendi kendinie kavga eder gibi yazdıgınız hamilton yorumlarına devam.

  8. ona garip gelmiyorsa problem yok

  9. egosunu tatmin etmeye çalışıyor gibime geldi 😀 en YETENEKLİ!! pilotlar bile KENDİLERİ!! için bu tarzda demeçler vermezken hamilton'ın vermesi garip geldi. EGOMAN =)

  10. hamilton'un yeteneğine, performansına diyecek hiçbir sözüm yok ancak, hamilton'da herşey eski tas eski hamam.. her pilotun egosu vardır ama bu kadarı da insanı ancak daha da fazla itici yapıyor. artık bu sözleri bilerek ve isteyerek, rakiplerine karşı (aklınca) bir psikolojik baskı kurmaya çalışma düşüncesinin sonucu söylediğini düşünüyorum. ama bu gidiş iyi gidiş değil. bu sporun en büyüğü rekorlar sahibi efsane Schumi'den bile böyle sözler duyduğumuzu hiç hatırlamıyorum. tabi bunları sadece yukarıdaki yazıya bakarak söylemiyorum, kanada'da söyledikleri, spa yarışından sonra özellikle kimi hakkında söyledikleri ve bu sözler birleşince daha net anlaşılıyor bu durum..

  11. Hamilton yeteneklisin zaten söylemene gerek yok ne kadar rakip takımda olsanda sevdigim bir pilotsun ve F1 e zevk katıyorsun.

  12. Gazeteciler ne sorucağını bilememiş heralde.Ama neolursa olsun insanda biraz mütevazilik olur sende o da yok:S

  13. McLaren-Mercedes : Hilal arkadasın yorumunda silinecek bir durum yok mclaren taraftarı olarak takımına karşı bir yorum yaptıgı için kızdın ama editörsen susucaksın ve tarafsız olacaksın öyle mclarene bir laf söylemiş adam sileyim bunu böyle bir sey olmaz arkadas.

  14. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    ne kadar alçak gönüllüsün(!) bu sene şampiyon olamayınca da bilerek şampiyon olmadım arada büyük bi fark açmadan şampiyon olmak bana yakışmaz mı diyeceksin

  15. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    savunun karamurat geliyor:))))

  16. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    kırmızı ışıkta geçtiği pilot da onun elinden şampiyonluğu almasını biliyor ayrıca geçmesini biliyor dedin de aklıma geldi bu daha şikan kesmemeyi de bilmiyodu di mi? yazık çok yazıkkk

  17. Yavuz Balcı avatarı

    doğru kırmızı ışıkta durmayıp çarptığı arabayı nedense geçmeyide biliyor :))) ayrıca kötü pilot. sen kalk o kadar araç geç aaaa olur mu :))) ayıp lewis ayıp. sağa çek bakim :)))) yoksa şampiyon olacaksın :))))

  18. murat korkut avatarı

    Çok alçak gönüllü gördüm seni hami))))

  19. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    kendini övmeyi biliyosun madem biraz da çeneni tutmayı ve araba sürmeyi öğren. iyi bi' pilot olmak için önce iyi bi sürücü olmak gerekir oysa sen daha kırmızı ışıkta durmayı bile bilmiyorsun 😛

  20. tek kelimeyle süpersin…daha yolun başindasın ama harikasınn ve harikalar yaratıyosun…umarım hep böyle devam edersin..

  21. ne olursa olsun çöm daha pişcek

  22. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    gazeteciler sormus oda cevaplamis basina malzeme lazim onuda cok güzel veriyor LEWiS samp olmasada gecen yil en cok konusulan lewis di bu yilda öyle

  23. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    -neden bu kadar yeteneklisin?
    böyle soru olur mu yaa… yetenekli olmasa orda işi ne zaten.. gazeteciler ne soru soracağını şaşırdı artık:))

  24. ayşegül kılınçer avatarı
    ayşegül kılınçer

    çok mütevazı …….

  25. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    evet yetenekli ve hırslısın ama hırsını kontrol etmeyi biraz daha öğrenmelisin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir