Grosjean: “Yarışta Daha Hızlı Olacağız”

yazar:

kategori:

Bahreyn GP’sinin sıralama turlarını 16. sırada tamamlayan Romain Grosjean, Lotus’un yarışta daha hızlı olacağını düşünüyor.

“Q2’ye kalabilmek için sıkı şekilde çalıştık. Tekrardan ikinci seansa kalmak harikaydı. Bu akşam araçta kendimi çok iyi hissettim. Tabi ki onaltıncı sıra büyük bir yer değil. Biz bundan asla memnun olmayacağız”

“Takımın çalışmasının doğru yönde olduğunu gördüğüm için mutluyum. Denemeye devam etmeliyiz. Aracın hangi alanlarda daha hızlı olabileceğini anlamak için çalışmalıyız. Yarış hızımız sıralama turlarına göre daha iyi olacak. Yarış daha iyi bir mücadele ortaya koyabiliriz”

Pastor Maldonado ise Q2’ye kalamadığı için hayal kırıklığı yaşıyor.

“Bugün ikinci seansa kalamadığım için hayal kırklığ yaşıyorum. Açıkcası 16 ve 17. sıra için savaşmak istemiyoruz. Bu yüzden aracın gelişimi için daha fazla zorlayacağız”

“Şu anda çeviremizde insanları yakalamak için aracımızın yeterli olmadığını söylemek adil olacak. Fakat dayanıklılık açısından önemli bir adım attığımızı söyleyebilirim. Bu hafta sonu herhangi bir sorun yaşamadık. Yarın için oldukça umutluyuz”

“Yarışı sabırsızlıkla beliyorum. Mümkün olan en iyi sonucu elde etmeye çalışacağım”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir