Kovalainen, Takım İçindeki Rolü Konusunda Serbest

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen, McLaren’den takım arkadaşı Lewis Hamilton’ın şampiyonadaki mücadelesinde arka planda aktif olarak yardımcı rolde olması hakkında bir baskı görmediği konusunda ısrarcı konuştu.

Ferrari pilotları arasındaki durum hakkında ciddi spekilasyonlar çıkmış, Kimi Raikkonen şampiyonluk ünvanını koruyamayacağı halinde Felipe Massa’nın Hamilton ile mücadelesinde puan farkının kapanmasında yardımcı olacağı konusunda isteksiz bir tavır sergilemişti.

27 yaşındaki Fin Kovalainen Singapur’da yaptığı açıklamda durumu nasıl idare edebileceğini bildiğni söyledi.

" Takımın özel birşey yapmam için henüz bana bir talimat vermemiş olması güzel birşey. Bu yüzden durumun nasıl olacağını bekleyip göreceğim."

Ferrari cephesinde ise hikaye biraz daha farklı başkan Luca di Montezemolo ve takım patronu Stefano Domenicali takımın yararları doğrultusunda hareket edileceğini söyledi.

Domenicali: " Eğer bunun anlamı Felipe’nin şampiyonluğu kazanması için bizim herşeyi yapabileceğimiz ise bunu yapacağız." şekilde açıklamada bulundu.

" Bizim pilotlarımız daima kolay anlaşmışlardır çünkü bu yol Ferrari’nin her zaman yarışları kazanmasından geçiyor."


Yorumlar

  1. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    FERRARICILER kac zamandir yirtiniyor kimmi masaya yardim etsin diye ikinci planda kalan pilot un herzaman ki isi takim puanlarina yardim etmelidir dolayisiyla daha fazla puan alan pilot o sezon icin 1, pilotdur kimmi nasil takimi icin savasiyorsa kovva da mclaren icin savasacak

  2. niye zorunuza mı gidiyor böyle olması mclarenin şampiyon olmasından mı korkuyorsunuz yoksa…

  3. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Kovalainen takımın özel birşey yapmam için henüz bana bir talimat vermemiş olması güzel birşey demiş,zaten takımın sana birşey demesine gerek yokki sen zaten asist pilot görevini Hamiltona hizmet etme görevini,takımı bile şaşırtacak derecede iyi yapıyorsun senin içinden gelen bu,başkaları için hizmet etmek.

  4. thrillercd thrillercd adam doğuştan ikinci pilott…Kusura bakmasın amaa bu kovadan hiç bişey olmaz..

  5. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Tek kelimeyle "yalan".

  6. Adminler biraz yavas yaw, haberlere yetisemiyorum 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir