İtalyan Basını: “Schumacher Gözleriyle Tepki Veriyor!”

yazar:

kategori: ,

İtalyan La Gazzetta Dello Sport gazetesi, Michael Schumacher’in etrafına gözleriyle tepki verdiğini iddia etti.

Michael Schumacher’in sözcüsü Sabine Kehm, 3 aydır komada bulunan Alman pilotun bilincinin yerine gelmeye başladığını açıklamıştı.

Saygın motor sporları yazarı Paolo Ianieri’ye göre Michael Schumacher son bir haftadır uyanma belirtileri göstermeye devam ediyor.

Alman pilota verilen ilaçlar son zamanlarda tamamiyle azaltılmış ve durdurulmuştu. Lanieri’ye göre Schumacher o zamandan beri ilk kez gözlerini hareket ettirdi. Schumacher ilk başta sağ gözüyle doktorların ve ailesinin parmak hareketlerine tepki verirken daha sonra sol gözüyle parmakları takip etti.

Aynı haberde yer alan bilgiye göre Schumacher dışardan gelen seslerede tepki veriyor.

45 yaşındaki pilotun daha öncede acıya tepki verdiği iddia edilmişti. Fakat acıyı hissetmenin bilinçlilik anlamında bir işaret olmadığı düşünülüyordu.

 

Not: Haber resmi değildir. İtalyan basınında yer alan haberlerdir.


Yorumlar

“İtalyan Basını: “Schumacher Gözleriyle Tepki Veriyor!”” için 2 yanıt

  1. Tabiki takdiri ilahi ancak hem insanlık için faydalı işler yapmış olmasi hem bu sporu bizim gibi seven insanlar için önemli bir insan olması hem sempatik ve kararlı kişiliği hem de en nihayetinde bildiğimiz kadarıyla iyi bir insan olması, sadece 45 yaşında olması nedeniyle ve özellikle de benim açımdan aynı bekleyişi henüz bir ortaokul öğrencisiyken Senna için görüp genç yaşta ölmesine tanık olduğumdan herhalde bir an önce sağlığını geri kazanmasını istiyorum.

  2. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Haydi hayırlı olsun.Sonunda efsane hayata geri döndü 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir