Button: "Honda 2009'da Önlerde Mücadele Edecek"

yazar:

kategori:

Jenson Button, Honda takımının gelecek sene gridin önlerinde mücadele etmek için iyi bir fırsata sahip olduğunu söyledi.

İngiliz pilot, sıkıntılı geçen son dönemlerine rağmen Ross Brawn’ın takıma etkisi ile Honda’nın gelecekteki durumu için iyimser.

Button: "Şüphesiz kurallarla birlikte çok farklı olacak, lastikler, KERS, Ama bizim önde olmamız için büyük bir fırsat var"

"Buna inanmayabilirsiniz çünkü şu anda önden oldukça uzağız ama büyük adamlarla mücadele etmek için çok iyi bir şansımız var. Umarım bu gerçekleşir"

Button’un Honda ile olan orjinal anlaşması bu sene sonunda sona eriyor. Takıma yakın olan kaynaklar, küçük şüphelerin olmasına rağmen Button’un 2009’da takımda kalacağ konusunda anlaşma yapılmış.

Button, aklının iraz gelecek senede de olduğunu kabul ediyor ama kendini tamamıyla 2008’de soyutlamadığını söylüyor.

Button: "Düşüncelerim hâlâ gelecek sene üzerine. Ama bir GP’ye gidince elinizden geleni vermelisiniz. Aksi takdirde güvensiz olacaktı. Aksini düşünmek gibi bir şey yok. Odak noktam gelecek sene değil, gittiğimiz her yarış"


Yorumlar

  1. bar honda döneminde button şampiyonluğa yakındı ama pek iyi değildi kers gibi çok iyi yönde gelişimler sağladı seneye orta seviye takımlar arasında yer alacağına inanıyorum. şimdiki reno, toyata, redbull çekişmesi gibi.

  2. takımın bi üyesi olarak söylediklerinde bi bildiği olması gerek ama o iş nası olucak ki her ne kadar seneye büyük değişiklikler olsa da bence yine de çok mantıksız seneye hondayı ön sıralarda görmemiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir