Mallya: “Takım Tarihinin En İyi Günlerinden Birisiydi”

yazar:

kategori:

Force India takım patronu Vijay Mallya, Bahreyn GP’sinin takım tarihindeki en iyi yarışlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

Meksikalı Sergio Perez Bahreyn GP’sinde takı mtarihindeki ikinci podyumu elde etti. Takım aynı zamanda Hulkenberg’in beşinciliğiy ve Perez’in üçüncülüğüyle birlikte hafta sonundan toplam 25 puan çıkardı. Bu sonuçla birlikte takım klasmanda ikinciliğe yükseldi.

Takım patronu Vijay Mallya podyum dolayı mutlu olduğunu söyledi.

“Bugün takım tarihinin en büyük günlerinden birisi”

“Podyuma çıkmayalı uzun bir zaman olmuştu. Son yıllarda pek çok kötü gün geçirdikten sonra tekrar podyumda Force India’yı görmek çok tatmin edici oldu”

McLaren’de geçirdiği podyumsuz yılın ardından Force Indıa’daki üçüncü yarışında podyuma çıkmayı başaran Perez ise yeni başarıların geleceğini düşünüyor.

“Bu benim için çok özel bir podyum oldu. McLaren’de tüm yıl boyunca podyum mücadelesi verebileceğim bir araç yoktu. Gerçekten zor günler geçirdim”

“Force India harika bir takım ve buradaki henüz üçüncü yarışımda podyuma çıkmayı başardım. Takımın podyum mücadelesi vermesi beni mutlu ediyor”

“Yeni başarılar elde etmeye çalışacağız. Bana kalırsa buradaki podyumumuz tek seferlik değil”


Yorumlar

“Mallya: “Takım Tarihinin En İyi Günlerinden Birisiydi”” için bir yanıt

  1. bu arkadaşların takım emri vermemesi mercedes’in vermemesinden daha büyük bir olay. çok nadir bu kadar iyi pozisyonda olmalarına rağmen emirsiz yarıştırdılar. helal olsun. umarım bu sene daha çok podyum görürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir