Vettel Performansları Karşısında Şaşkın

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, dün araçlarını ayarlamakta zorluk yaşamalarının ardından bugün sıralamalarda bu kadar yukarıda olmalarını beklemediğini kabul etti.

İtalya GP’sinin galibi Vettel yarınki yarışa 7. sıradan başlayacak ve Alman pilot bugün de Toro Rosso’nun gelişimini yinelemiş oldu.

Vettel "Bizim için sıralamalar iyi geçti. Q2’de pozisyonumuzdan rahattık ve bir sürüş gerçekleştirmemiz gerekiyordu. Daha sonra Q3’te bugün yapabileceğimizin maksimumunu yapmayı başardık."

"Dünkü zorlukların ardından bugün 7. olmayı beklemiyordum ancak gece çok iyi iş çıkardık ve doğru yolu bulmuşa benziyoruz."

"Uzun, zor ve sıcak bir yarış olacağından eminim. Puan pozisyonundan başlıyoruz ve eve bazı puanlarla dönmeye çalışacağız." dedi.

Sebastien Bourdais ise fren anında aracının dengesinden memnun olmadığı için ilk seansta elendi ve yarışa 17. sıradan başlayacak.

Bourdais "Bu seansta ne oldu bilmiyorum. Her frene basışımda araç kayıyordı. Araç sola çekiyordu ve bir arka lastik kilitleniyordu. Araç 3. antrenmanlara göre tamamen farklıydı ancak biz bir şey değiştirmemiştik."

"İlk turum kötüydü ve ikinci turum aptalcaydı ve denge ve yol tutuşu olmadığı, araç simetrik gitmediği için daha fazla zorlamamın mümkünatı yoktu. Aynı zamanda şikanda Sutil’in arkasında kaldım. Sadece kötü bir sıralama." dedi.


Yorumlar

  1. soal doğru çeken bir f1 aracı 🙂 iyi yerde yine vettel tebrikler

  2. bourdais'in aracında problem varmış nekadar doğru bilmiyorum ama cidden doğruysa sorun bourdais de değil.

  3. bourdais elendi. o 7. daha ne denir… Vettel daha üst sıralara yakışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir