Rossi, Ferrari İle Yeni Bir Test İçin İstekli

yazar:

kategori:

Valentino Rossi, Ferrari’nin Formula 1 aracı ile yeni bir test için istekli olduğunu söyledi ancak kariyer değiştirme gibi bir planının olmadığını ekledi.

MotoGP efsanesi 2004 ve 2006 yılları arasında bir kaç kez Ferrari ile testlere katıldı ve motor yarışlarında kalmadan önce Formula 1’r geçip geçemeyeceğini değerlendirdi.

Bugün Motegi’de 8. şampiyonluğunu kazanmadan önce konuşan Rossi, ödül olarak F1 aracını tekrar tatmanın hoş olacağını söyledi.

La Gazetta Della Sport’a konuşan Rossi "Şampiyonluğu kazanırsam nasıl bir hediye isterim? Tekrar Ferrari sürmek isterim. Yol aracı değil, F1 olanını."

"O duyguyu özlediğimi kabul etmeliyim." dedi.

Ancak Rossi bu test isteğinin sadece eğlence amaçlı olduğu konusunda ısrarcı.

Rossi "Tekrar sürebilme şansını yakalayacağımı düşünmüyorum. Son sürdüğüm zaman bir hedef vardı ancak şimdi ise basit bir tutku, bir gelecek içermiyor." dedi.

Ferrari Patronu Stefano Domenicali ise Rossi’nin bu sözlerine karşılık İtalyan sürücünün gerçekten ciddi olması halinde testin mümkün olacağını söyledi.


Yorumlar

  1. ben rossinin f1 e gecmesını ısterım sahsen suanda olmek uzere olan f1 e bıraz olsun can katar, bıde podyum yaptıgını dusunsenıze hemen cıkar pişti kagıtları ortaya:)

  2. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Ferrariyi herkes sürmek ister doktor :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir