Dennis: "Singapur F1'in Yüzünü Değiştirecek"

yazar:

kategori:

McLaren patronu Ron Dennis’e göre, Singapur caddelerinde gerçekleştirilecek olan gece yarışının başarısı gelecekte grand prix yarışlarının çehresini değiştirecek.

Dennis ilerleyen yıllarda F1 için yeni pistlerin geliştirilmesi gerektiğini söylüyor.

"Bu sadece yeni bir tecrübe değildi. Grand prix yarışları tarihinde çok büyük bir adımdı çünkü çok başarılıydı. Herşey ispatlandı ve bu modeli dünyanın herhangi bir yerinde artık kullanabiliriz."

Dennis, yarışların başlangıç saatlerini değiştirmek için çalışmalara başlanması gerektiğini düşünüyor.

"Şimdi grand prix yarışlarını televizyonda yayınlamak için en iyi zamanı bulma konusunda analizler olacak. Yeni bir trend göreceğiz."

Frank Williams, Singapur GP’sinin ardından Monako’nun da bu şekilde olması gerektiğini düşünüyor.

"Monako’da mücadele için çok iyi bir şans. Hava şartları çok iyi, pist harika ve tribünler kalabalık. Orada çok fazla istek olacağını düşünüyorum."

Mercedes-Benz motorsporları patronu Norbert Haug da gece yarışından oldukça etkilendi ve sporun geleceğinin bu olacağını düşünüyor.

"Bence, bu F1 için harika bir durum. Normalde birşeyler umduğumuz ama hayal kırıklığına uğradığımız yeni pistler olur ama burası farklı."

"Harika bir fotoğraf bekliyordum. Gecenin ve ışıkların bir fotoğraf stüdyosu gibi olacağını düşünüyordum ve bu inanılmaz. Almanya’daki arkadaşlarımla telefonda görüştüm ve bunun harika olduğunu söylediler."

"Çok fazla maliyeti oldu, ışıkların, pistin ve organizasyonun. Ama şehir için harika bir yatırım. Tabii ki Formula 1 için de öyle."


Yorumlar

  1. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    evet bencede monaco çok güzel olur:)) ama cılkını çıkarmadan yapsalar daha iyi olur… bütün yarışları gece yaparsa bu barnie hiç şaşırmam..:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir