Perez: “Neredeyse Formula 1’den Ayrılıyordum!”

yazar:

kategori:

Sergio Perez, geçen senenin sonunda Mclaren koltuğunu kaybettikten sonra Formula 1’den tamamen ayrılmaya çok yaklaştığını söyledi.

Sauber’le Formula 1’e girdikten 2 sene sonra büyük umutlarla Mclaren’e geçen Perez, büyük sorunlar yaşadığı ve bekleneni veremediği takımdan sene sonunda ayrılmak zorunda kalmıştı.

Uzun süre Perez’in geleceği hakkında net şeyler söylemeyen Mclaren, sürücü yetiştirme programında yer alan Kevin Magnussen’i tercih ederek Perez’i şoke etmişti.

Perez “Mclaren kararı geldiğinde, işlerin oluş şekli karşısında gerçekten hayal kırıklığı yaşadım. Bunun benim için olmadığını söyledim. Herhangi bir yere gitmek istemiyordum.”

“F1’de kalmam konusunda beni motive edecek bir şey istiyordum çünkü aksi takdirde başka seçeneklere bakacaktım.”

“Ancak Force India geldiğinde direk bir karar oldu ve anlaşmaya varabildik.” dedi.

Perez ayrıca, bu sene geçirdiği iki kötü yarışın ardından Bahreyn’deki performansıyla rahatladığını söyledi.

Perez “Formula 1 böyle. Hayatınız günden güne değişik olabiliyor.”

“Geçmişe baktığımda kendimle gurur duyuyorum. Artık geleceğe bakma zamanı. Formula 1’de kahramanken bir anda bir hiç olabilirsiniz. Tam tersi de olabilir.”

“Bu yüzden şu anda geleceğe bakıyorum. Mclaren’de çok iyi deneyimlere sahip oldum ve onlar beni daha iyi bir sürücü yaptılar.”

“Ancak bu sene sorunsuz ilk hafta sonunu Bahreyn’de geçirdim ve orada cesaret veren bir performans vardı. Bu yüzden artık geleceğe heyecanla bakıyorum.” dedi.


Yorumlar

“Perez: “Neredeyse Formula 1’den Ayrılıyordum!”” için bir yanıt

  1. Mclaren seni çok arıycak dostum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir