Caterham Çin’e Yeni Parçalar İle Gidiyor

yazar:

kategori:

Kamui Kobayashi gelecek hafta yapılacan olan Çin GP’sine yeni parçalar ile katılacaklarını söyledi.

“Sezonun dördüncü yarışı olan Shanghai’da bana her zaman büyük bir destek olmuştur”

“Shanghai aeknik açıdan oldukça zorlu ve eğlenceli bir pist. Bizde herkes gibi çalışıyoruz ve bu yüzden Avrupa’ya iyi bir sonuç ile gitmek istiyoruz”

“Herkes gibi bizde İspanya’ya büyük bir paket ile gideceğiz. Fakat önce Çin’de bir çift yeni parça deneyecegiz. Umarım bu parçalar bizim hızlanmamıza yardımcı olabilir. Rakiplerimizin gerisinde görünüyoruz. Gelişmek zorundayız. Bahreyn’de en güçlü sonucumuzu bir sırayla kaçırdık ve bu yüzden hayal kırıklığı yaşadık”

“Olmak istediğimiz yerde olabilmemiz için aracı geliştirmeye devam etmeliyiz. Gelişmemiz gerekiyor”

“Shanghai’da ki son sıralama turumda dördüncü olmuştum. Bu kariyerimdeki en iyi sıralama turlarından birisiydi. Aslında Lewis (Hamilton)ın cezasının ardından üçüncü sıradan yarışa başlamıştım ama araçta bir problem vardı ve bir sürü sıra kaybetmiştik”

“Bu yıl yarışa yukarılarda başlayamayacağımı bilsemde sezonun ilk yarışlarına göre daha yukarılarda olmak güzel olurdu. Ekibimiz bunu yapabilmek için mümkün olduğunca yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor”

“Önümüzdeki takımlar ile farkımızı minimuma indirmemiz gerekiyor. Renault enerji yönetimi sistemi üzerinde çalışıyor. Malezya’da gelişmeye başladıklarını görmüştüm. Burada daha iyi olmalarını umuyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir