Montezemolo, Ferrari’de Büyük Değişiklikler Olacağını İşaret Etti!

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, La Gazetta Dello Sport’un haberine göre Formula 1 takımında büyük değişikliklerin olacağını işaret etti.

Uzun zamandır başarıya hasret kalan Ferrari’de takım patronu Stefano Domenicali’nin geleceği hakkında olumsuz haberler çıkıyordu.

Domenicali pozisyonu için “Bu işi isteyen tüm kıskanç insanlara bunun için mücadele etmeleri gerektiğini söylüyorum!” demişti.

Ancak gazetenin haberine göre Domenicali artık yolun sonuna gelmiş olabilir. Montezemolo, özellikle Bahreyn yarışındaki performansın ardından oldukça kızdı.

Bugün Maranello’daki Ferrari müzesinde konuşan Montezemolo “Ne sormak istediğinizi biliyorum.”

“Cevabum şu ki olmamız gereken yere ulaşmamız için yerinden oynamayan taş kalmayacak. Gece gündüz durumu geliştirmek için çalışacağız ve ihtiyacımız olan kararları vereceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Montezemolo, Ferrari’de Büyük Değişiklikler Olacağını İşaret Etti!” için 29 yanıt

  1. Mustafa Sar avatarı

    Dominicalli kabusundan kurtulduk mu acaba.. Dedikodular yayılıyor Dominicalli’nin kovulduğu konusunda…

  2. Dimi Papadopoulos’un twitter’dan yazdığına göre Leo Turrini Domenicali’nin istifa ettiğini ve yerine geçici olarak Mattiacci’nin geçtiğini belirtmiş. Bu da Turrini’nin ilgili blog yazısı

    Bu arada, Marco Mattiacci bundan önce Ferrari grubunun Kuzey Amerika’daki CEO’su olarak görev yapıyordu.

  3. anlaşılamayan meşrubat takımı gibi lobi yapmıyorlar geride kaldıklarında en fazla ayrılırız durumları o kadar..

    pistlerde de kayıplar

    hep demeçler sanırsak gündemi değiştirme ve hedef saptırmaca

    yoksa değişen bir şey yok

    baskın takımın değişmesi dışında

    hep nal toplama durumları ahh ferrari ah.

  4. kimse kusura bakmasın ama ÇARE BRİATORE 😀

  5. Benimde aldigim istihbarata gore ferrari ispanya yarisinda neredeyse sifirdan tasarlanmis aracini gorucuye cikarilmasi icin 7\24 calisiyormus (f14t-b) sayet beklenen performans yakalanilmazsa dara agaclari kurulacak…

  6. cgdsny_Ferr avatarı

    Bu briatore masalını geçen senenin ortasından hatırlıyorum. Eh biraz beklentinin altını yakalayınca erken başladı “Briatore – 2014 Adventures” 🙂
    Son olarak Sevgili Briatore abimiz ömrü billah gelmemek üzere F1’den ve motorsporlarından men edilmişti; gerçi Fransızlar o kararı bozmuşlardı ama FIA kararından geri dönmez herhalde. 🙂

  7. Ferrari yıllardır nal topluyor. Değişiklik gerektiğini yeni mi fark ettin?

    Ferrari’den gitmesi gereken 1 numaralı kişi Monte ama korkarım ki bu yakın gelecekte gerçekleşmeyecek. Son derece saçma kararlar veriyor, ancak umut ediyorum ki şikeci birisini takımın başına getirip Ferrari itibarını daha da zedeleyecek kadar aptal değildir.

  8. ertan köseoğlu avatarı
    ertan köseoğlu

    inşallah briatore gelir…tabi yasağı ne zaman bitiyor onu bilmiyoruz

  9. OtonomAktor avatarı

    briatore nin yasağı kalktı mı ki?

  10. Montezemolo Domenicali’ye İspanya’ya kadar süre vermiş diyorlar.Ama ben Çin yarışında bu kadar kötü bir sonuç daha yaşanırsa Dom’un direk gönderileceğini düşünüyorum.

    1. Aldığım en güzel haber buydu dostum gerçekten artık gitsin ya içimden bir parça çıktı sanki bu haberi duyunca adı kara şeytan olabilir.

  11. Nebuchadnezzar avatarı
    Nebuchadnezzar

    Aynı teranelere devam.Gelin Monte den birkaç satır okuyalım.

    Bu sezonu unutmak istiyorum , Alonsoya hakettiği aracı vermeliyiz, İkincilikten bıktım vs vs vs.

    Kuralların değişmesinden dolayı çok mutluyum. Performansın yüzde doksanının aerodinamiden geldiği Formula’lardan hoşlanmıyorum.Ferrari’nin dünyadaki en güçlü V6′yı yapabilecek güçte olduğundan eminim.

    Amacımız kazanabilecek bir araç üretmek. Çok detaylı bir yeniden yapılanma geçirdik ve Allison’ın dönüşüyle birlikte çok tecrübeli mühendislere kavuştuk. Bazı farklı alanlara önem verecek yeni kurallar olacak, motor da bunlardan birisi ki bu iyi olduğumuz noktalardan birisi. İyimser olmak için iyi bir sebebimiz var, çünkü kazanabilmek için her şeye sahibiz.

    Bunun gibi onlarca avuntu cümleyi yazabilirim.Bence gitmesi gereken biri varsa o da monte olmalıdır.
    Monte Ferrari’nin F1 koluna gereken özeni göstermiyor.NAsıl olsa Ferrari dünyanın en güçlü markası seçildi.Google yi coca colayı solladı.Kendi ismi de italyan cumhurbaşkanlığı ile anılıyor.Daha ne istesin ki.
    Ara sıra çıkıp Bay e ile ağız dalaşına giriyor.Ara sıra da Domenicalliyi savunuyor, Ara sıra Alonsoya fırça atıyor.İşte böyle tırı vırı işlerle uğraşıp duruyor.Ferrariye kaşarlanmamış ve hatta daha genç ve istekli bir başkan lazım.

    1. O dediğin LDM ölmediği veya kendi isteğiyle istifa etmediği sürece asla olmaz. FIAT grubu için Scuderia Ferrari’nin başarı olarak onlara ne kazandırdığı önemli değil, onları tek ilgilendiren televizyon gelirlerinden aldıkları pay. Arada bir iki şampiyonluk kazanırlarsa ne ala.

    2. Apple olmasın en güçlü dediğin en iyi marka ise : )

      1. Bunu kendisi söylemiyor. Brand Finance’ın incelemesine göre Ferrari dünyanın en güçlü markası seçildi.

  12. son iki gündür siteye girdiğimde verdiğim tepkiler şöyle:
    http://www.youtube.com/watch?v=JncgoPKklVE

    ne oluyor, ne değişti, son yorumlar nereye gitti, şu yandan fırlayan daha fazla isimli arkadaş ne ayak, haberi gönderen kişiyi haberin dibinde küçük bir şekilde rahatça görebilirken şimdi neden neredeyse haber kadar büyük, neden çözünürlüğü değiştirmişim gibi duruyor, bu pasta neden bu kadar güzel kabarır, bu yumurtaların hangisi daha büyük 🙂 aslında ne oldu ne bitti kısa bir açıklansa fena olmazdı 🙂

    1. Son yorumlar bir süredir zaten yoktu sanki. Temada bazı sorunlar var gibiydi. Onları aşmak ve biraz hızlanmasını sağlamak için güncelleme yaptık. Daha işlevsel hale getirmeye çalıştık ama bazı düzenlemeler daha yapmamız gerekiyor.

      iphonecu arkadaşlardan da yorum bekliyorum 🙂

      genel olarak daha iyi oldu gibi. anasayfayı daha işlevsel hale getirmeye çalıştık. Login kutusu falan çirkindi o daha iyi oldu.

      1. cgdsny_Ferr avatarı

        Evet, pc’de güncellemeler işe yaramış görünüyor: nâdan’ı terketmek ve yâran’ı bulmak ilişkisi 😉 🙂 🙂

        Belki Ferrari’deki Mühendisler kadar kazanmıyorsunuz ama daha başarılı bir iş çıkarmışsınız 😉

      2. Muammer UYAR avatarı

        Iphone 5 ten test edildi onaylandı 🙂

  13. Briatore’nin gelme ihtimali yüksek. Gelirse sevineceğim çünkü Domenicali’den daha iyi iş yapacağı kesin fakat aynı zamanda bir endişem de var. Briatore herkesin bildiği gibi Alonso’yu çok seven bir isim. Acaba bu takım içi dengeleri değiştirir mi diye endişe de ediyorum.

  14. güle güle dominik 😀

  15. Biratore nin yasagi devam etmiyor mu?

  16. FerrariFanTR avatarı

    Hadi artık başkanım yapın bişeyler

  17. bi zahmet geç bile kalındı

  18. dominik işini yapamıyor ya briatore yada ros gelecek gıbı ve pek cok degısıklıkte olması lazım

  19. BahtsızBedevi avatarı
    BahtsızBedevi

    hayırlısı

  20. ForzaFerrari avatarı

    Ferrari ispanyaya kadar dominicaliye durumu düzeltmesi için zaman verdi. Durum kötü giderse Briatore Dominicali yerine gelecek listede Ross Brawn da var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir