Webber İkinciliğe Hazırlanmıştı

yazar:

kategori:

Mark Webber, Singapur’da mekanik sorun yaşamasaydı 2. olabileceğini düşünüyor.

Red Bull pilotu ilk güvenlik aracı periyotundan sonra güçlüydü ancak 30. turda hidrolik sorunu yaşadı.

Webber "Önce 7. daha sonra 5. vitesi kaybettim ve bu fantastik bir sonucu kaybetmemize neden oldu çünkü son pite Fernando’dan sonra girecektim."

"Bugün onun kazanması benim de ikinci olmamla podyumu paylaşmak hoş olurdu. Güvenlik aracı periyotunda biraz şanslıydık ancak sonunda işe yaramadı."

"İkinci bölümde bazı yerlerde performansımız iyiydi ve iyi görünüyorduj. Genel olarak organizasyon etkileyici oldu, bana göre daha fazla gece yarışı olmalı." dedi.

David Coulthard ise 7. olarak puan kazanmayı başardı ancak İskoç pilot 2. pitlerde sorun yaşamasaydı 4. olabileceğini düşünüyor.

Coulthard "Bu sene 2. kez puan kazandım bu yüzden bugünkü sonuçtan memnunum. 2. pit stoplara kadar pit ekibi bu sene harika iş çıkardı ve aynı şekilde cumartesi sabah da aracımı yetiştirmek için dikkate değer iş yaptılar. Bu yüzden onları suçlayacak değilim."

"Bu yaşananlardan birisiydi. Bazıları arasında yanlış anlama oldu ve ben lolipop kalktığında gittim ancak bunlar yaşanabiliyor. Ama mutlu olmalıyız ki bazı puanlar kazanmasını başardı. Burası oldukça tümsekliydi ve 7. virajda fren noktasını göremiyorduk. Aynı zamanda çok da sıcaktı." dedi. 


Yorumlar

  1. ne güzel olurdu flavionun ve alonsonun kankisi iki renault motoru podyumda:D vayy harbi süper olurdu keske DNF olmasaydı alonso bu durumda iki kankili podyuma cıktı(lewis-nico) alonso webber olsaydı sevınc daha fazla olurdu

  2. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    herkesin beklentileri vardır ben de fernandolu sebastianlı ve kimili bi podyumu bekliyorum kaç yarıştır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir