Vijay Mallya Yeni F1 Kurallarını Savundu

yazar:

kategori:

Force India takım patronu Vijay Mallya, son zamanlarda 2014 kurallarına yapılan eleştirilere karşı F1 kural değişikliklerini savundu.

Son zamanlarda Bernie Ecclestone ve Luca di Montezemolo yeni F1 kurallarını eleştirmişti.

Fakat Force India takım patronu Vijay Mallya Ferrari patronunun eleştirilerine katılmıyor.

“Bu kurallar FIA Dünya Konsesiyinin kararlarıdır. Bu kurallar otaya çıkarken herkes yatırımlarını motorlar üzerinde yapmayı kabul etmişti. Şimdi neden yeni kuralları eleştiriyorlar ?”

“Bana göre Bahreyn fantastik bir yarıştı. Açıkcası F1 taraftarların son yıllarda izlediği en eğlenceli ve heyecanlı yarıştı”

“Herkes farklı birşey düşünüyor ve farklı görüşleri var. Ne yazık ki birlikte tek bir görüş ortaya çıkaramıyoruz”

“Yeni kurallar bazı takımlara uyarken bazılarıne hiç uymayabilir. Ama bu oyunun bir parçası. Geçtiğimiz yıl Silverstone’da Pirelli lastikleri değişti. Aracımız o değişikliklerle birlikte geriye düştü. Bizde o zaman şikayet edebilirdik. Ama biz ne yaptık ? Saygı gösterdik”

“Kurallara en iyi adapte olan yarışları kazanır. Şuanda Mercedes bunu yapıyor ve bundan şikayetçi değiliz. Renault bu yıl sorunlar yaşıyor. Fakat geçen yıl şampiyon olan araca motor sağlıyordu”

“Biz yeni kurallar ile birlikte Mercedes’i seçtik. Neyse ki Mercedes mükemmel bir iş çıkarmış. Kurallar sezon öncesinde görüşüldü ve onaylandı. Bunları değiştirmek için ortada yeterince süre vardı. Ama kimse hiçbirşeyden şikayet etmedi”


Yorumlar

“Vijay Mallya Yeni F1 Kurallarını Savundu” için bir yanıt

  1. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    adam haklı beyler dağılın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir