Grosjean Çin’de Puan Almayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Lotus pilotu Romain Grosjean Çin GP’sindeki hedeflerinin puan almak olduğunu söyledi.

“Shanghai en sevdiğim yarışlardan birisi değil. Ama bu yıl orada 28. doğum günümü kutlayacağım. Dolayısıyla yarış benim için özel olacak”

“Sıcaklığa göre doğru kurulu yapmak her zaman için zordur. Bu pist çok farklı ve her an herşey olabiliyor. Bazen hava sıcakken bazen soğuk olabiliyor”

“Orada neler olacağını asla bilemezsiniz. 2012 yılında kariyerimdeki ilk puanlarımı orada almıştım. Eski takım arkadaşım Kimi’de geçtiğimiz yılki yarışı ikinci sırada bitirerek podyuma çıkmıştı. Kısacası orada iyi anılara sahibiz. Bu bize yardımcı olabilir”

“E22’ye uygun bir yarış mı olacak ? dürüst olmak gerekirse bilmiyorum. Bizim için ilginç ve zorlu bir yarış olacağından eminim. Bizim için sezon Barcelona’da başlayacak”

“Pist oldukça uzun ve yüksek hızlı virajlara sahip. Orada E22 için yapmamız gereken bir çok şey var. Aynı şekilde iyi bir güç ünitesi performansına da ihtiyacımız var”

“Tabi ki yılın ilk puanını alabilmek için elimizden geleni yapacağız. Kısacası hedefimiz puan almak”


Yorumlar

“Grosjean Çin’de Puan Almayı Hedefliyor” için 2 yanıt

  1. O motorla zor. Hızlı virajlar var ilk 8 belli gibi sürpriz olmazsa Mercedes – Mclaren – Force India – Williams, bu grubun içerisinde Ferrari olursa olur yarış dışı kalan olmazsa tabi

  2. Kasapgillerin efendisi takım arkadaşın önlerden 5-10 kişiyi biçerse neden puan alamayasın ki?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir