Ferrari’nin Başına Berger, Brawn ya da Bell Gelebilir

yazar:

kategori:

Ferrari’den istifa eden Stefano Domenicali’nin yerine Kuzey Amerika’dan Marco Mattiacci getirilse de söylentiler çıkmaya devam ediyor.

Dün yapılan açıklamada Ferrari’nin Takım patronu Domenicali’nin istifa ettiği ve yerine, Ferrari’nin Kuzey Amerika sorumlusu Mattiacci’nin geldiği açıklanmıştı. Takım bu konuda resmi bir açıklama yapmasa da kimileri bu hamlenin geçici olduğuna inanıyor.

Dün Mercedes’in Teknik Patronu Bob Bell’in Kasım ayında Mercedes’ten ayrılacağının açıklanmasının ardından Ferrari’nin başına Bell’in gelebileceği yönünde iddialar da çıkmaya başladı. Ancak bir başka iddia ise Bell’in Mclaren ile anlaştığı şeklinde.

Autosprint’ten Cesare Maria Mannucci ise Mattiacci’nin geçici olarak göreve geldiğini, esas takım patronunun Gerhard Berger olacağını söyledi.

Auto Motor und Sport’tan Tobias Gruner ise Ross Brawn’ın gelme ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyor.


Yorumlar

“Ferrari’nin Başına Berger, Brawn ya da Bell Gelebilir” için 6 yanıt

  1. Herşekilde şu anki isimden ve Stefano dan daha idealidir bu üçü. Dün akşam laf icabı 2 geçmiş pilot ismi sayarken aklımdaki ilk isim Gerhard Berger idi ancak bildiğim kadarıyla iyi bir durumu ve takımında hissesi de var. Epey para gerektirir. Bana göre bu 3 söylenti isim arasında en doğru adaydır Gerhard. Sonrasında Bob gelir.
    Ross’un gelebileceğini sanmıyorum sürpriz olabilir yaş konusu bence önemli ben diğerlerini daha çok tercih ederdim. Psikolojik olarak emekliliğe yaklaşmamış isimleri tercih etmek daha doğrudur. Büyük para dökülüp İyi bir kadro toplanamazsa Brawn’ın ismine değer kaybı olabilir.

  2. O değil de geçici olarak takımdan birilerini seçmek yerine neden amerikadan adam getirdiler onu anlayamadık. Geçici diye bu mu yapılır?

  3. cadı kazanı başladı kaynamaya

  4. Mustafa Sar avatarı

    Vay be sonunda Dominicalli’nin kellesini aldık..
    Çok şükür:))
    (Dominicalli’nin teknik direktör olduğu dönemde çıkan hiçbir araç için Vaaaavvvv diyemedik)

  5. Brawn’ı bi rahat bırakmadılar..Adam balık tutuyor bi bırakın adamı 😀

  6. 2 Ekmek 1 Camel avatarı
    2 Ekmek 1 Camel

    Ross Brawn; FOLLOW ME !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir