Fry: “Önceliğimiz En Hızlı İkinci Takım Olmak”

Ferrari’den Pat Fry, kısa vadede hedeflerinin en iyi ikinci takım olmak olduğunu söyledi.

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali geçtiğimiz pazartesi günü görevinden istifa etmişti. Ferrari’den yapılan açıklamada Domenicali’ni istifasının kabul edildiği açıklanırken yerine Marco Mattiacci’nin geleceği açıklanmıştı.

Pat Fry, ön grubu yakalayabilmek için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi.

“Şuan Mercedes’lerin gerisindeki grupta makul bir durumdayız. Ön grubu tamamiyle yakalayabilmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz”

“Şuanda bizim ilk önceliğimiz en iyi ikinci takım olmak. Gün ünitesi, aero ve diğer alanlarda aracı geliştirebilmek için yoğun çaba sarfediyoruz. Her yarış için mümkün olduğunda büyük adımlar atmaya çalışıyoruz”

Ferrari sezonun ilk üç yarışında podyuma dahi çıkamazken Bahreyn’de Fernando Alonso ve Kimi Raikkonen sırasıyla dokuzuncu ve onuncu sırada yer aldı.


Yorumlar

“Fry: “Önceliğimiz En Hızlı İkinci Takım Olmak”” için 15 yanıt

  1. Bu lafı Domenicali deseydi neler yazılırdı tahmin edebiliyorum. Şimdi Ferrari taraftarları düşünsün 🙂

  2. çindeki uzun düzlüklerde uğrayacağınız hüsran acep ne durumda daha kaçıncılığa oynayacaksınız merak ediyorum

    12 ve 13 .sıralar benim aklımdan geçen sayılar

  3. 2 Ekmek 1 Camel avatarı
    2 Ekmek 1 Camel

    Hnagi gruptan bahsediyorsun pardonda ?
    birisi şuna son yarışta 9, 10. olduklarını ve Mercedes’in arkasındaki grupta değilde arkadaki yetmelerin önünde olduğunu söylesin.

    1. tamamda bir önceki yarışta da Red Bull ile podyum mücadelesi veriyordu araç, aracın bahreyn’e uymadığı doğru, rezalette bir yarış geçirdiler, ama o bahsedilen grubun en güçlü araçlarından birine sahip Ferrari…

  4. Çin’in uzun düzlüğünde nal toplayacak olsakta, orta sektörde en iyi araçlardan biri, htta belki de en iyisi Ferrari olacak gibi… Aeroyu düzelttiler, bu sefer motor ünitesi sürünüyor, sizin yapacağınız işi… 😀

  5. Gerçekçi olmak iyidir.Ama adamın söylediği kadarda makul durumda olduğumuzu düşünmüyorum açıkcası

  6. Çinin Bahreynden çok farklı olacağını düşünmüyorum ama İspanyadan itibaren Ferrari yükselişe geçecektir. 2. takım olmak isteyen çok aday var en önemliside Redbull, motor problemini hallederse Mercedesin en büyük rakibi olur. Mercedes motorlu diğer araçlar da bu hızlarını sürdürürse Ferrari için zor bir süreç olur. 2009 un bi benzeri olabilir.

  7. Williams ile Force India’yı geçtin de 2.hızlı takım olarak gözüken Red Bull kaldı,değil mi Fry ? 😀

  8. Ikinci,üçüncü olursun anlarımda…

    Dokuzuncu onuncu olmak ne anasını satıyım ?

  9. Yavaş yavaş haddini aşan söylemler veriyor.Bu durumdan utanması gerekirken pişkin pişkin açıklamalar yapıyor.Böyle devam etmesi kendisi açısından iyi değil.Zaten taraftarlar sinirli.Eğer ufak bir başarısızlık daha olursa kendi kellesi de gider.Bunu böyle bilsin.

  10. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    Skandal bir söylem! Yakında puan almaya kadar gider hedef. Son yarıştaki hedef fiilen buydu zaten. Lotus da gerilerde kalmış olmasa bu sezon sıfır çekecektik son yarışta. Yarım milyar dolar harcayıp en iyi adamlarla geliştirilen, en iyi sürücülerle kullanılan arabanın puan almaya oynaması utanç verici. Ama sorunun nerede olduğu belli, diyor ki adam:

    “Şuan Mercedes’lerin gerisindeki grupta makul bir durumdayız”

    Zorla puan barajına girdik son yarışta, bu mu makul durum? Senin makulün buysa yazık bu taraftarın umuduna

    1. skandal değil, gerçekçi bir söylem… sabahtan akşama kadar şov şov açıklamalar yapsalar ne olacak, adamın söyledikleri oldukça ‘makul’.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir