Kubica'nın Bowling Merakı Tekrar Canlandı

yazar:

kategori:

Robert Kubica, bu hafta pist üzerinde gösterdiği yetenekleri dışında bir başka yeteneğini gösterecek.

Polonyalı pilot Singapur’dan sonra bowlingde çalışmalarını sürdürdü ve bu hafta Columbia 300 Vienna Açık’ta mücadele edecek ve sadece eğlence amaçlı katılmadığını kanıtlamak istiyor.

Bir çok kişinin boş zamanlarını doldurmak için bowling yapıldığını düşündüğünü söyleyen Kubica bu sporda da oldukça fazla yetenek, deneyim ve hassasiyet gerektirdiğini söyledi.

Kubica "Çok fazla bilgiye, deneyime vehassasiyete ihtiyacınız var, Formula 1’e benziyor. Eğer çok basit hata yaparsanız çok şey kaybedersiniz ve F1’de de bu böyle." dedi.

Kubica 2003’te bowlinge başladı ancak motorsporlarına tamamen girmesi ile bu eğlencesinden vazgeçmek zorunda kaldı. 

Ancak Kubica bu sene tekrar ilgilenmeye başladı ve Avrupa’daki ilk bowling turnuvasının yapıldığı San Marino’da 191. oldu.

Kubica ayrıca F1’de bowling ile ilgilenen tek kişi olmadığını söyledi.

Kubica "F3’teyken Lewis Hamilton ile oynadık. Rubens Barrichello’nun oynadığını biliyorum ve doğru mu yanlış mı bilmememe rağmen Michael Schumacher’in evinde 2 oyun pistinin olduğunu duydum."

"Fernando da oynuyor. Ona her zaman oynayalım çağrısında bulunuyorum ancak o istemiyor çünkü iyi değil ve onu yenmemi istemiyor. Belki bir  gün F1 pilotları bowling şampiyonası yaparız." dedi.

 


Yorumlar

  1. ewet sana katılıyorum

  2. fernando demekki hiçbr yerde yenilgiyi istemıyor vayy be 😀 yenilcgme oynamam dıyor 😀 robert süpersin yav:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir