Force India 2009'a Odaklandı

yazar:

kategori:

Force India Teknik Patronu Mike Gascoyne takımının bu seneki aracın gelişimini kestiğini ve tamamen 2009’a odaklandığını söyledi.

Force India, öndekiler ilefarkı azaltmış olmasınarağmen şu anda  gridde puan kazanamayan tek takım.

Gascoyne sezon sonuna kadar puan kazanmayı umduklarını kabul etmesine rağmen odak noktalarının artık tamamen gelecek seneye kaydığını belirtti.

Gascoyne "Önümüzdeki 3 yarışta planladığımız gerçekbirgelişim yok."

"Takımların çoğunun uzak yarışlara standart ayarlar ile gideceklerini ve kuralların tamamen farklı olacağı gelecek seneye odaklanacaklarını düşünüyorum." 

"Tüm mühendislik çabalarımız artık 2009 için olacak." dedi.

Gascoyne ayrıca en azından 1 puan almazlarsa sinirleneceklerini söyledi.

Gascoyne "Busene çok daha fazla rekabetçi olduğumuz için en azından 1 puan alamazsak hayal kırıklığına uğrarız."

"Formula 1 artık çok daha rekabetçi."

"Takımın mühendislik tarafını güçlendirdik,  fabrikadaki ve rüzgar tünelindeki tesislere yatırımlar yaptık bu bakımdan takım olarak daha iyi sonuçlar alamadığımız için üzgünüz. Geçen seneye göre çok dahagüçlü bir pozisyondayız."dedi.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Değişkenleri biraz daha sabitleştirirlerse 2010 veya 2011 de bu tip küçük takımları yarış kazanır bir halde görebiliriz ….

  2. isterse 2012'ye odaklansın 😀

  3. inşallah kazanrsnz honda bile kaç puan topladı force indianında puan toplaması erekr ınsallah alrsnz ne dıyım fısıco ıcınde uzlyrm 2005-2006 nın renaultunu kullandktan sonra sen gel 19.luğu almak ıcın ugras ama sutil ondan daha yetenkli Q2 yi zorluyo umarım puan kazanrlar bu sezon

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir