Ralf'in Gözü Mclaren Mercedes Koltuğunda

yazar:

kategori:

Ralf, Reuters Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada "Mclaren Mercedes’te boş olan koltuğun şuanda en çok istenen boş koltuk olduğu gizli olan bir şey değil. Piyasadaki tüm pilotlar onların süper aracına oturmak ister." dedi.

Ancak 32 yaşındaki Ralf henüz Mclarne ile görüşme yapmadıklarını söyledi. Buna rağmen kariyerinde 6. yarış birinciliği bulunan Ralf, Mclaren’in yeni yıldızı Lewis Hamilton’ı geride bırakabileceğini düşünüyor.

2007 sezonu sonunda Toyota ile yollarını ayıran Ralf Schumacher 2008 için henüz koltuk bulamamış durumda.

 


Yorumlar

  1. coyote sen otursan 2. koltuga,ona daha cok razı olurum valla bak bu ikisi oturacaksa:))

  2. ralf olmaz…de la rose hiç olmaz 🙂

  3. fatihcim ben olaya biraz espirili baktim 😀 bizdeki dangoz massa oluyo … biraz daha espiri katarsak leviste dangoz olacak gecen sene için öle bi şamp kaçirdigi için sadece alonso degil 😛 :Ç:Ç:D

  4. serdarcım ben o arkadasa cevap verdim..her takıma lazım ole bişi dedi ama sen nasıl anladın pek cozemedim..ben de her takıma lazımsa kendi takımındaki kim dedim..hem alonso,lewisle aynı puanda bitirdi..yani dangoz olma sansı sizin pilotlarınızdan herhangi birinden cok daha az:)))umarım anlatabilmişimdir..

  5. mcmerc 4ever avatarı

    @ serdar, alonso dangoz değil, mızmız o 😀

  6. fatih senin felsefene göre alonso da sizin takımın dangozumu oluyo puhahah :D:D reca edicimm ralfe dangoz demeyin 😛 :D:DD:

  7. Bi de bakıyomuşuz ki Ralf mclaren e geçiyo ve sezon sonunda şampiyon oluyo.:D Olamayacak bişey değil aslında. Ralf yetenekli bir pilot; tabi hırslı olduğu zaman ve aracın içinde kendisini iyi hissettiği zaman.

  8. yazık olur ralf e düsünmesi bile cok fena simdi boyle dusunur ama daha sonra gitmek için fırsat arar hamilton dururken o takımı dusunmek bile cok fena

  9. Aracın iyiyse sende iyisindir aracın kötüyse sende kötüsündürr..Ralfi hiç bir zaman o kadar iyi bir otomobilde görmedim…üstelik biliyorsunuz çekiş kontrol sistemide kalkıyorr yani bu demk oluyoki MCLARENİN TECRÜBELİ PİLOTLARA İHTİYACI VARRRR…

  10. mcmerc 4ever avatarı

    ralf'e son bir şans verilsin diyorsunuz. tamam verilsin ama mclaren'de değil. gitsin küçük bir takımda kendini ispatlasın önce. açıkçası ralf'i vasat bir pilottan ayıran tek şey sadece schumacher soyadı. aramızda ralf'in iyi bir pilot olduğunu savunanlar olabilir ama ben hala dangoz olduğunda ısrar ediyorum.

  11. f1racingin tam olarak hatırlamadıgım bir sayısında ''bu konuda size bişiler anlatabilirim ama bundan sonra benim ve takımımın aleyhinde haber yapmayacasınız''demiş bir adamın hem de hiç bir basarı kıvılmcımı ya da umidi olmadan mclaren koltuguna oturmasını istemeyenlerdenim..dangoz kelimesi de konuya gayet uygun olmus..bilerek boyle bir pilotu takıma getirerek basarılı olmamızı isteyen kişiler acaba kendi takımlarında da boyle bir sey olmasını isterlermiydi??ya da bu yıl ferrari pilotlarından hangisi dangoz hangisi klas onu ogrenebilir miyim?

  12. Bence ralfin mclrene gelmesi lewis birinci pilot olacaksa mantıklıı ralfe şans verilmeli çünkü ne zmaandır iyi bir otomobilde olmadı..Zaten bir alman pilot bu mercedes içinde iyi olurr.

  13. hiç sanmıyorum ralf'in mclarene geçeceğini 😀

  14. McLaren takımının 1. ve 2. pilot gibi kavramlara ve 1. pilotu destekleyecek figüran pilotlara ihtiyacı yok. Bu başkalarının işi bizim değil. Good Luck Ralf ama başka yerde.

  15. McLaren takımının bir koltuğu kala kala Ralf'a mı kaldı. De La Rosa otursun hiç olmazsa…

  16. Evet ama takımlar rekabetten çok nasıl daha fazla para kazanırım diye bakıyor olaya.Buda her iki klasamandada şampiyonluk demek..

  17. mcmerc 4ever avatarı

    @schumi, o koltuğa vasat bir pilot oturtup şampiyon olmaya çalışmaktansa hırslı bir pilot oturturum. dediğinde haklısın iyi bir pilot gelirse takım içi rekabet ve savaş kesinlikle artar. ve belki de bu yüzden mclaren şampiyonluğu yine kaybeder. ama sonuçta rekabet ve kazanma hırsı bu sporun doğasında var.

  18. @mcmerc 4ever

    Bilerek o dangoz'u mclaren koltuğuna oturtacaklar zaten.Zeki ol biraz iyi bir adam oturturlarsa geçen seneki gibi takım içi savaş yaşanacak..McLaren Hamilton ile birinci olmaya çalışacak.2. pilot dandik olacak hamilton'a baş kaldıramasın diye.Bu yüzden ralf bu koltuğa oturursa hiç şaşırmam.Ara sıra 3. 2. olması mclaren e yetecektir.Bu kadar yeteneğide zaten var ralf'in..

  19. 2007 senesi son yarışta kabus oldu bizim için ama gelecek yıl bu yıl yapılan hatalar yapılmamalı eğer ralf boş olan koltuğa oturursa hata yapılmış olur.çünkü mclaren iki klasmanda da şampiyonluğu hadefleyen bir takımdır bu amaca ulaşmak için iyi pilotlara ihtiyacı var hem ralf gibi birini oturtacaklarsa genç birini oturtup şans vermeleri daha ii olur

  20. bencede son bi şans verilmeli.hakkını verecektir bundan eminim.williamstaki performansını ne çabuk unuttunuz beyler

  21. mcmerc 4ever avatarı

    o dangoz mclaren koltuğuna oturursa vallaha bırakırım takımı.

  22. ralf'e son bir şans daha verilmeli bence. benim hala umudum var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir