Rosberg, Hamilton ile Mücadele Olmasını Bekliyor

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Ferrari ve Red Bull gibi takımların antrenmanlarda kendilerine yakın görünmesine rağmen asıl mücadelenin yine takım arkadaşı Lewis Hamilton ile olacağını düşünüyor.

Rosberg “Ana rakibim yine takım arkadaşım ve ardından burada bugün çok hızlı görünen Ferrari olacak.”

“Burada harika bir araca sahibiz ve yarış kazanmayı, galibiyet için mücadele etmeyi umuyoruz. Harika mücadele olacak ve bunun için sabırsızlanıyoruz.”

“Hafta sonuna iyi başlangıç yaptık ancak zorlamaya devam etmeliyiz çünkü Ferrari çok yakın görünüyor. Çok hızlı olmak harika ve keyifli bir duygu. Bunu galibiyet ile birleştirmek istiyorum.”

“Burası genel olarak yegane bir pist. Genelde arka lastiklerde zorlanırsınız ancak burada ön tekerlerde sorun yaşıyorsunuz. Virajlar uzun ve bitmesini bekliyorsunuz. O esnada virajlarda çok fazla enerji kullanıyorsunuz. 1. viraj lastikleri bitirici bir bölüm.”

“Aşınma seviyesi kötüydü ancak beklediğimizden kötü değildi. Tam olarak bir fikrim yok ancak 2-3 pit stop olacaktır. Bu pist lastikleri öldürdüğü için önden kayma sorunu yaşadım. Herkes sorun yaşadı bu yüzden o sorunu çözmeliyiz.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg, Hamilton ile Mücadele Olmasını Bekliyor” için 5 yanıt

  1. en hızlı araçla bile 2 .olabilecek kadar bir potansiyele sahip bir pilottan büyük laflar

    yolda kalırsa evet.

    rosberg basit bir orta sıra pilotu

    liderlik vasfı ve sürüş stili yok ezik.

    1. şu dediklerine bak. bence yarışları düzgün izlemelisin.

    2. OtonomAktor avatarı

      ortalıkta ne kadar çok f1 de ahkam kesen çok bilmişler var. rosberg istikrar abidesi azimle çalışma ve istikrar abidesi iyi bir pilot. sezon dışı testlerle vs. en çok km yapan en çok arabasıyla haşır neşir olup geliştirmeye uğraşan takdir edilesi bir pilot. belki de en çok kendini ve aracını geliştirmeye uğraşan pilottur pistteki.

      yani laflarında bir büyüklükte görsem hadi dicem de “Hafta sonuna iyi başlangıç yaptık ancak zorlamaya devam etmeliyiz çünkü Ferrari çok yakın görünüyor. Çok hızlı olmak harika ve keyifli bir duygu. Bunu galibiyet ile birleştirmek istiyorum” demiş adam. kesin birinciyim bu yarış benim demiş sanki. boş boş suçlamalar yaptığınız ortada.. şu hamilton cu arkadaşlara saygım var gerçekten pistteki en yetenekli pilotlardan biri hamilton bu aşikar ama şöyle saçma ve küçük gören tavırları nedeniyle ifrit oluyor ve rosberg i içten içe destekliyoruz. en azından ben böyleyim.

      1. Hamiltoncu olarak solediklerine katiliyorum.
        Rosbergin calismasi
        Hamiltonun yetenegi.
        Ama yetenek daha ustun basiyor.

  2. İyi olan kazansın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir