2014 Çin GP Sıralama Turları – Rosberg’in Spini


Yorumlar

“2014 Çin GP Sıralama Turları – Rosberg’in Spini” için 3 yanıt

  1. Rosberg ne kadar kötüyse Hamilton o kadar iyi.:) Bir tarafta pilotaj hataları yapan kendi hatalarıyla gerilere düsen bir pilot diğer tarafta aracın hakkını veren olması gerekeni yapan bir pilot ve ultra hızlı bir araç bu durumda sampiyon kim sizce:) Button gibi teknik bir pilot görsel anlamda agresif pilotların lehine olan hızlı Mclaren de kafa kafa ya sezonlar geçirdi hamilton la.Daha fazla puan topladı hatta.Sonuçta hamiltondan daha üstündü.Rosberg bu kategoride nerede yer alır acaba:)6.7.8…Herhalde Hamilton ın açık ara mağlup ettiği ezdiği tek pilot Rosberg olacak.

    1. Onur Gentas avatarı

      Yanlı yorum yapıyorsunuz. Sizin yaptığınız iyi bir sürücü olarak herkes tarafından kabul edilen bir pilotu itibarsızlaştırmaya çalışmak düpedüz. Ben de Hamilton’ı destekliyorum fakat daha bir saat önce Alonso için yaptığım yorumu okumanızı öneriyorum. Altın her zaman değerlidir ve ne yaparsanız yapın değerini kaybetmez. Formula 1’i yıllardır izlemesek, Hamilton’ın Mclaren’de yaşadıklarını bilmeden yorumunuzu okusak belki haklısınız diyebilirdik ama bunları olaya objektif bakabilen herkes biliyor.

      1. Ne ilgisi var yazdıklarımın hangisi yalan hepsi doğru noktasına kadar doğru.
        Rosberg kendi hatalarıyla bu halde bu fark ondan kaynaklanmıyormu
        Ben hamiltonı yermiyorum ki hamilton hata yapmıyor araçtan maksimumu alıyor diyorum.
        Ama karsısındaki pilot pilotaj noktasında o aracın altında kalıyor diyorum e bu da doğru.
        Hamilton ın açık ara ezdiği tek pilot rosberg olacak diyorum bunda bir yanlış varmı görünen köy klavuz istemez.Hamilton hep kafa kafaya gitti takım arkadaslarıyla ama Rosberg hamilton a hafif geldi diyorum bunun nesi yanlış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir