Alonso’nun Hedefinde Red Bull Pilotları Var

Fernando Alonso, 5. sıradan başlayacağı Çin GP için hedefinde Red Bull sürücülerinin olduğunu söyledi.

Bugünkü sıralamalarda 5. olan Alonso, 1 ve 4. sıralardaki Mercedes sürücüleriyle baş edebileceğini düşünmüyor ancak 2 ve 3. sıralardaki Red Bull sürücüleriyle mücadele edebileceğine inanıyor.

Alonso “Rahat hissediyorum. Araç Bahreyn’dekinden daha iyi görünüyor ve buraya getirdiğimiz güncellemeler gerçekten olumlu sonuçlar sağladı.”

“Yeterli olmadığını biliyoruz ancak bu ilk adımdı. 5. sıradan başlıyor olmak iyi bir sonuç. Umarım ilk turlarda bu pozisyonu koruruz ve liderlerin treninde yer alırız.”

“15 gün önce Bahreyn’de 9 ve 10. sıralar için mücadele ediyorduk. Bu yeterli değil. Umarım artık daha fazla puan için mücadele edebiliriz. Mercedes’in ulaşılamaz olduğunu biliyoruz ancak Red Bull’ların çok gerisinde kalmamamızı umuyorum.”

“5. olduğumuz ve yarın iyi puanlar alabileceğimiz pozisyonda olduğumuz için mutluyum. Dün araç ilk 3 yarışa göre daha rekabetçiydi bı yüzden buradaki adımlarımız iyi haber.”

“Kesinlikle yarın daha iyi bir yarış geçirmeyi umuyoruz. Liderlerin çok gerisindeyiz ve ilk 3 yarışta podyum zordu. Umarım yarın daha yakın oluruz.” dedi.


Yorumlar

“Alonso’nun Hedefinde Red Bull Pilotları Var” için 18 yanıt

  1. Bu Pistte Redbull Ferrariyi zorlayamaz bence ama mercedesleri kimse geçemez o ayrı bu yarış da redbull ferrrari savaşı olabilir ama en çok istediğim lewis ile rosbergin savaşması yinede bu sezon mercedesi kutluyorum takım emri vermediği için helal olsun be. takıma işte spor dediğin böyle olmalı cekişme hiç bir zaman bitmemesi lazım liderlik için savaşmaları lazım aynı bahreyn gibi yerimde duramadım o yarışda süperdi.

  2. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Podyum görebilmesi için öndekilerden en az birinin sorun yaşaması lazım. Otomobil olarak hepsinin gerisinde Ferrari. Kuru havada geçeceğini varsayarsak başladığı yerde bitireceğini düşünüyorum.

  3. ne hikmetse kendi aracı ile tüm gün antreman yaptı Bahreyn de ama kimi nin aracına gelince ,kırık, çıkık diye takım yarıda kesti antrenman,ı buda çok manidar aslında
    ne hikmetse cuma antrenmanlarında kimi sorun yaşadı diğer antrenmanlarda olduğu gibi, sonrada kimi geride kalıyor, adam yarışlarda antrenman yapmaya çalışıyor

    anlayana ne hikmetseee !!!!!!!!!!!!!

    1. allah aşkına ne dediğinin sen farkında mısın ? ben okudum okudum ama tek anladığım Kimi’nin kötü performansına kılıf bulduğun… bu yani…

    2. Kardeşim aklın yerinde mi senin? Ferrari hızlı olsa da bi şekilde Kimi’yi manipüle edip geride bıraksa. Ama araç hızlı değil. Niye durduk yerde Kimi’ye böyle bir şey yapsınlar.

  4. İnsanın hayalleri olması iyi bir şey. Pilotluğuna lafım yok ama o altındaki külüstür ile çok zor.

  5. Ferrari bi güçlü olsa ah çok birbirimize gireceğizde güçlü değil 😀 o yüzden rambogillere sataşıyoruz.

    1. her şerde bi hayır vardır derler ya 😀

    1. bu alonso da bi türklük var ama hadi hayırlısı 😀 😀

  6. Startta geçilirse yarışta geçer canısı, puanlar starta verilmiyor 🙂

  7. Massa yarın puan alırsa sevinsin.

  8. biraz hayal kurmus bence ilk cepten baslasalar bile yaris sonu olacaklari poziyon en iyi 6. yada 7. lik.icinde artik nasil bir vettel acisi varsa hala ona takili kalms arkadas sen mercedesden 20 turda 20 saniye fark yiyorsun.

    1. Keşke Kimi’dende böyle şeyler duyabilsek.

  9. inşallah tabıkı podyum olursa ferraride mutlu olur

  10. Ferrari’ye geçerken kim bilir ne hayalleri vardı.Yeteneğin yanında biraz şansta lazım.
    Araç kötüyken bile verdiği mücadeleye gerçekten saygı duyuyorum.Umarım emekli
    olmadan şampiyonluğa savaşacak bir araca sahip olur.Aslında şimdi Mercedes’te
    Hamilton’ın takım arkadaşı olacaktı of of…. Bu sezon efsane olurdu:)

  11. Ferrari ,bu sene lastikleri hunharca harcıyor ki bu durum yarış için çok iç açıcı değil üstelik mücedele etmek istedikleri takım olan RBR in aracı lastiklere oldukça nazik davranıyor. Şuna hayret ettim… tek bir gün çalıştıkları Bahreyn testlerinde araca uyguladıkları bütün parçaların beklenenin üzerinde performans vermesi benide şaşırttı. 2010 dan beridir kanımca… parçalarının adam akıllı çalıştığınada şahit olduk.

  12. Araç kuru havada Red Bulllar (böyle söyleyince Hürriyet’in Beatle’lar demesi gibi oldu) ile mücadele edebileceğini cuma günü gösterdi.Yarış simülasyonunda Button’un arkasında zaman kaybetmesine rağmen çok iyi bir tur ortalaması tutturdu. Tek sorun lastik koruma ile ilgili olabilirdi, yağmur ile beraber bu daha büyük sıkıntı hale gelebilir. Herşeye rağmen, sezonun ilk podyumunu alma vakti geldi de geçiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir