"Piquet 2008'de Alonso'yu Yenmeli"

yazar:

kategori:

Bu görüş eski dünya şampiyonu ve küçük Piquet’in babası Nelson Piquet’e ait.

Baba Piquet, Brezilya’da gazetelere yaptığı açıklamada oğlunun 2008’de Alonso ile yarışması halinde İspanyol pilotun 2 numarası olmayı seve seve kabul etmeyeceğini söyledi.

Ancak Renault takımından geçtiğimiz günlerde gelene açıklamalarda bir takımın tek pilota yoğunlaşmasının takımın yararına olduğu belirtilmişti.

Piquet, A Tribuna’ya yaptığı açıklamada "Nelson  ne kadar iyi olduğunu gösterebilmesi için tam fırsatı yakaladı."

"O, Formula 1’e rakibi kim olursa olsun alt edeceğini düşünerek girmeli. İyi olsun ya da olmasın bundan başka seçenek yok."

"Eğer Nelson, Renault’ta Alonso ile yarışırsa ve onu ilk sıralama turunda yenerse iyi bir başlangıç olacak  ve onun morali bozulacak." dedi.

 


Yorumlar

  1. bence piquet nin yam olarak demek istediği anlaşılmamış kim olursa olsun onu yenmek için çıkmalı diyor f1 de kalması için bu şart diyor bence doğal kim olursa olsun hep kazanmak için çıkmalı hedefi büyük olmalı ki başarılı olabilsin bu sporun doğasında var bu

  2. Nelsinho gelecegi parlak bir pilot, ve cok medyatik olacaginada eminim, Ama daha bismillah hic formula 1 yarisi olmayan bir adamdan dunya sampiyonu olmus Alonso gibi bir pilotu yenmesinin sart oldugu soyleniyor, hemde bunu soyleyen babasi, psikolojik olarak adami bitirir boyle iddialar, akilli davranmak lazim..

  3. piquet iyi bi isim.alonsoyla iyi bi ikili olurlar gelirse alonso.ama tabikide he rpilotun böle bi durumda alonsoya karşı hırs yapması ve onu yenmek istemesi kdr doğal bişi yok ne de olsa büyük bi isim alonso.yani sadece piquet için gçerli bi durum değil.bnde olsam bnde onu yenmek isterim ve ayrı bi motivasyon sağlarım kendime yani bu aloya karşı olmakla ilgili değil.ama tabikide alonso yu geçmesi iiçin biraz çalışması lazım.

  4. hele fernando renoya gelsinde nelson piquet sorun değil.fernando işini biliyo

  5. herkes mi alonso ya karsı anlamıyom insan derki nelson alonsoyu örnek almalı der alonso dünya sampionu olmus az da olsa tecrubeli pilot ama nelson daha yeni tabiki alonso reno gecerse 1 numara olmalı lütfen alonsoya karsı kötü olmayın bu alonso kolay yetişmio:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir