Mclaren ve Red Bull Arasındaki Fallows Anlaşmazlığı Devam Ediyor

yazar:

kategori:

Mclaren’den Ron Dennis, Dan Fallows’la ilgili yaşanan anlaşmazlık konusunda yorum yapan Red Bull’un Takım Patronu Christian Horner’a sert çıktı.

Dennis’in Fallows ile ilgili önceki günlerde yaptığı açıklamadan, Fallows’un Mclaren ile resmi anlaşmasının olduğu ve olayın mahkemeye taşınacağı anlaşılmıştı.

Bu gelişmeleri değerlendiren Horner “Ron’un yorumları nedeniyle hayal kırıklığı yaşadım. Olay artık avukatlarımızın elinde ancak bunu sert bir şekilde savunacağız. Cevaplayacak bir şey yok.”

“Bu yolu tercih ettiği için hayal kırıklığı yaşıyorum. Bunun yerine Ron beni arasaydı daha iyi olurdu.” dedi ve Dennis’in bu konuyu basına açıklamasından üzüldüğünü söyledi.

Dennis ise “Resmi olarak Christian Horner’a 2 hafta önce e-posta gönderdik ve Dan Fallows konusunu sorduk. Bu yüzden ‘Ron beni niye aramadı?’ diye sorması biraz fazla.”

“Dahası önemli olan ise Fallows’un bizimle anlaşmasının olmasına rağmen Red Bull’un bunu göz ardı ederek takıma dönmeye ikna etmeyi tercih etmesi.”  dedi.


Yorumlar

“Mclaren ve Red Bull Arasındaki Fallows Anlaşmazlığı Devam Ediyor” için bir yanıt

  1. Muammer UYAR avatarı

    Yahu arkadaş sorun fallows a. Adam kimle çalışmak istiyorsa onla çalışsın. Karşı tarafa da ödeyin tazminatı olay kapansın. Çok ileri dönük anlaşmaların böyle handikapları da kaçınılmaz maalesef

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir