Ricciardo, Vettel ile Sorun Yaşayacağını Düşünmüyor

Daniel Ricciardo, Vettel’e birkez daha verilen takım emrinin ardından Alman pilot ile aralarının bozulacağını sanmıyor.

Ricciardo sezonun ilk yarışından bu yana gösterdiği performans Red Bull’un doğru seçim yaptığını kanıtlıyordu.

Daha önce Bahreyn’de Vettel’den Ricciardo’ya yol vermesi istenmişti. Çin’de de benzer bir durum oldu ve kendisinden daha yeni lastiklere sahip olan Ricciardo’ya yol vermesi istendi.

Vettel takıma Ricciardo’nun stratejisini sordu. Takımın Avustralyalı pilotun stratejisini söylemesinin ardından Vettel takıma “hiç şansı yok” cevabını verdi.

Ricciardo bütün bu olaylara rağmen Vettel ile sorun yaşayacağını düşünmüyor.

“Yarış sırasında konuşulanlarının farkında değildim. İkimizde stratejimizden emin değildik. Bu sonuçla birlikte aramızda herhangi bir sorun başlatmak istemiyorum”

“Takım arkadaşınızı her zaman geçmek istersiniz. Bu yüzden Sebastian’ın sonuçtan mutlu olmayacağından eminim”

“Onun benimle hala konuşacağını düşünüyorum. Eminim hala sohbet edeceğiz. Sadece beni geçebilmek için daha fazla çalışacak. Tabi ki bende durmayacağım”


Yorumlar

“Ricciardo, Vettel ile Sorun Yaşayacağını Düşünmüyor” için 13 yanıt

  1. Ricciardo Vettel’le sorun yaşamaz, görünen o ki VET onunla sorun yaşayacak.

  2. Helal sana be sempatik adam ben bu adamı seviyorum harbiden bu adamın suratına bakınca gülesim geliyor 😀 Bu adam şampiyonluğu hak ediyor Vettel bir sinek gibi ezip geç koöm bu sene ona fırsat verme bu sene sende şamp içerisine yazdır kendini araç hızlıysa adam ne yapsın tabiki geçicek herkes özgür yarışıyor Vettelin gerçek pilot olduğu şimdi anlaşılıyor öyle en hızlı araçla basıp gitmek yok artık asıl mücadele budur yiyorsa şimdi geç takım arkadaşını 😀 demekki senden daha iyileride var şartlar eşit oldumu senden daha iyilerin olduğunu gördük bu sene takım vettele ayrıcalık tanımaz bence 2 side eşit bence bu sene ricc böyle devam ederse şampiyonada ilk 4 pilottan biri olur bunu kanıtladı bence..

    1. Yahu hadi tamam Ric önde diyelim ikiside eşit 🙂

      Vettel İspanya Gp den itibaren sazı eline alırsa ne yapıcaksınız 🙂

      Yorumlar belli

      -Ric harcandı
      -Vettel ağladı takım Ric in aracını bozdu 🙂 (hani Redbull rakiplerine 240 puan fark attıda bu fantazilere kaldı).
      -Bütün sıkıntılar Ric i buluyor.
      -Takım emri verildi (tüüü bak sen şu işe ben F1 de takım emri hiç duymamıştım) 🙂

      Falan filan bu yazılanların aynısı Rosberg Schumi zamanında da yazıldı.Rosberg çatır çutur Schumiyi geçiyordu diyenler bile vardı.Ama adamın değişen kurallarla beraber aracla boğuşmasını görebilen yoktu(en azından TRF1 de).Hani belli süre belki ayrılıkta etki etti ama her sene değişen kurallara adapte olmak her pilot için aynı değildir.Mesela Alonso 2005 teki kurallara ve teknoljoiye hızlı adapte oldu gayet başarılı yarışlar çıkardı sonra 2008 de fazla adapte olamadı iyi bir sezon geçirmedi (örnek misali).

      Yani Vettel ile Ric hiç bir zaman aynı eşit şartlarda yarışmayacak her aracın ekibi farklı hepside farklı ayarlar kullanıyorlar.Şu an Ric in ekibi daha iştahlı Vettelin ekibi ise daha deneyimli.Hangisi doğru ayarları bulursa o önde götürücek.

      İşte sizin Webber niye geri kalıyordu Massa neden sorunlarla boğuşuyordu Button neden geride kaldı sorusuna cevap bu 2 aracı aynı ekip hazırlamıyor hiç bir takımda.

      Ortak olan tek şey takım içi iletişim bazen o bile zor sağlanıyor.Ayrı dünyalar çünkü aynı takımda olsalar bile.

  3. vettele her yarış bir tokat daha atıyorsun gülen adam. vettel fanlarının sesini kıstın. çıt çıkmıyor. büyük bir tebriği hak ediyorsun. aracını yavaşlatacaklar diye bir his var içimde. umarım olmaz.

    1. O zaman Red Bull kaybeder. Bana göre daha da desteği arttırabilirler.Turbo motorlar Vettel i bozdu. Ric bu motoru kullanmayı çözdü.

  4. The man frm espoo avatarı
    The man frm espoo

    işin ilginç tarafı redbull riccardoya sanki daha fazla ilgi gösteriyor gibi vetteli bu kadar çabuk silip atmalarını beklemiyordrum. eğer williamsan smedleyi telsiz konuşmalarını yapsın diye transfer ederseler şaşırmam. O seb, Daniel is faster than you, Can you confirm the messasge

  5. Cycladol2624 avatarı

    Vettelin sonu olur bu çocuk ……….

  6. Webber’in ne kadar kötü bir pilot olduğunu gösterdi Ricciardo.

    1. Hiç bir teknik kıyaslama analiz, teknik bilgi, şartlar,koşullar araç durumu(ki aynı motor ve araç değil) ile bilgin yok webber kötü bir pilot olduğunu söylebiliyorsun. işte sorun burada başlıyor , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma durumu.

  7. parmak çocuk efsanesini yıkan adam

    vede kulak pasını alan

    parmak çocuk telsizi dinlese iyi olacak

  8. Gerçekten harika bir yarış çıkardı. İyi bir start alıp, Vettel’in arkasında zaman kaybetmeseydi
    belki bugün podyuma çıkabilirdi.Ayrıca .Red Bull’da Newey ile berabe sevdiğim tek adam:)

  9. Skysport’ta Multi31 geyiği yapıyorlardı 🙂

  10. OtonomAktor avatarı

    adamın yüzü hep gülüyor ve çok sempatik hareketleri var bu yüzden birçok kişinin de beğenisini kazanmış durumda. böyle devam ric.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir