Alonso, Podyumun Dönüm Noktası Olduğunu Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Çin yarışında aldığı podyum sonucunun Ferrari’nin sorunlu 2014 sezonu için dönüm noktası olduğunu düşünmüyor.

Bu sene istediği performansa ulaşamayan Ferrari, özellikle Bahreyn yarışından sonra Çin’de aldığı podyumla mutlu oldu. Ferrari ve Alonso bu sene ilk kez podyuma çıktı.

Alonso “Bugünkü sonuçtan mutlu olmalıyız ancak daha uzun yol var ve Barcelona için söz veremeyiz.”

“Sonuçlar açısından çok sakin olmalıyız. Çin yegane bir pist ve ön lastikler aşınıyor. Ona dikkat etmeniz gerekiyor.”

“Çin’e yeni parçalar getirdik ve biraz daha rekabetçi hissettik ancak Barcelona’ya da yeni parçalar getirip getiremeyeceğimize bakmalıyız.”

“Kişisel olarak çok iyi bir hafta sonu geçirdim. Sürüş ve araç içerisindeki rahat hissetme seviyesi bakımından muhtemelen 2012 seviyesindeydi.”

“Bahreyn’de liderlerin1 dk gerisinde 9 ve 10. sıradaydık. Bugün ise podyumda ve Nico’nun 7 sn gerisindeyiz. Ancak Kimi liderlerin 1 dk gerisinde kaldı.” dedi.


Yorumlar

“Alonso, Podyumun Dönüm Noktası Olduğunu Düşünmüyor” için 13 yanıt

  1. ilahi ve hutbe başladı yine
    birde kimiyi görebilsek iyi olacaktı.

    demekki dualar boşa gitti.

    yada yanlış pilotamı okuyup hatim ettin.

  2. Dün podyum hayal demiştim Alo için ama bugün yine büyüklüğünü gösterdi. Bu araca rağmen podyum; işte gerçek bir pilot olmak böyle bir şey işte 🙂 Tebrikler.

  3. bir alonso klasiği…meali şu araç kötü ben iyi…son cümle kimi yi de unutmamış.
    sırf bu niyetinden bu tavırlarından dolayı gördün ama yakalayamadın şampiyonluğu Allah nasip etmedi sana…bu kafayla devam et…kimi de geçecek seni….korkma titre…
    kaybedenlerdensin…

    1. Aras Tekiner avatarı

      çok beklersin

    2. Bence Alonso’yu yenebilecek bir pilot bul 🙂 Veya git Formula 1’den başka sporlara odaklan.Çünkü Alonso’yu yenebilecek isim yok.

    3. Bence Alonso’yu yenebilecek bir pilot bul 🙂 Veya git Formula 1’den başka sporlara odaklan.Çünkü Alonso’yu yenebilecek isim yok.

  4. Ferrari nin ağır performansı fena değil, orta ağır performansı iyi fakat hafif performansı rezalet.Hafif performansda RedBull dan geriler ;redBull ise hafif performans da Mercedes e yakın fakat Ferrari den daha hızlılar.Yavaş virajlarda RedBull Ferrari den iyi ama hızlı virajlarda Ferrari de RedBull a yakın ve ikiside oldukça iyiler. Mercedes hızlı virajlarda fena değil fakat öyle bir düzlük hızı varki… virajları şimdilik çok umursama gereği dahi duymuyorlar.Yarış esnasında Hamilton, Alonso dan 1 sn yakın daha hızlı. Hatrı sayılacak kadar iyi bir hıza sahip olmak buna denir.

  5. kimiyle kendisini mukayese etmiş

    ve aracın durumunu

    anlayana.

    gerçi bana göre hala meşrubat takımı 2.hızlı takım

    parmak çocuk çaptan düştü ayrı konu.

  6. The man frm espoo avatarı
    The man frm espoo

    ben pek gönderme amaçlı söylediğini sanmıyorum orjinal metine bakmak lazım. ama eğer gönderme için yapmışsa rainin soğukkanlı olması lazım. 2014 f1 paketi raiye daha uygun ama 2014 f14t şu an için uygun değil. kimi araçta kendini rahat hissetsin güncellemelerle beraber avrupa sezonu ile podyumlar gelir. 2-3 yarış bariz üstünlük sağlasın alonsoya çabuk düşer alonsdo. en büyük destekçisi stefanoda gitti. Zaten ferraride motivasyon güç ünitesindeki artık son enerjileri kullanıyor Alonso. Alonso performans olarak geriye kadlıktan sonra homurdanmaya bireysel davranmaya başlarsa matiacci keser biletini. Çünkü matiacci iş dünyasından gelen bir adam iş dünyası problem çıkaran adamlara karşı fazla sabırlı olmaz gereğini yapar

  7. Dönüm noktası Barcelona’dır. Son şansınız.

  8. Tebrikler Alo’ya, alabilecegi maksimum sonucu aldi bu aracla, Rai’ye gondermeside umarim hirs olur Rai’ye, zira kimse memnun degil Rai’nin durumundan..

  9. ooo alonso burda rosbergle raikonenene kapak yapmış kimi liderden 1 dk gerideydi rosberg ise sadece 7 saniye önümüzdeydi diyor yani hamıltonu hesaba katmamış adam heLaL oLsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir