2014 Çin GP – Rosberg Vettel’i Geçiyor


Yorumlar

“2014 Çin GP – Rosberg Vettel’i Geçiyor” için 4 yanıt

  1. olurmu rosberg saf yetenek ve istikrar abidesi altındaki o araca rağmen adam 2.

    olabiliyor

    tecrübe akıyor her detayında

    safkan yarışcı..))

  2. OtonomAktor avatarı

    rosberg niye böyle acemi ataklar yapıyor ki her atağında frenajı kaçırıyor geçen bahreynde hamilton da da aynı şeyi yaptı. şu geçişinde zaten hayli hayli hızlıydı vettelden içeri tarafı da aldı niye frenaj noktasını bırakıp zorlayıp frenajı kaçırırsın ki arkadaş. frenajı kaçırdığı için bir sonraki virajı kaptırıyordu yine içeriyi normal limitte dönse diğer virajıda içten alırdı.

    ve vettel şu ana kadar ric e geçilmelerinde çok olgun konuştu (beklenmediği kadar). ve daha çok çalışmam gerek diyerek demeçler verdi. hep balon derdim vettele 4 şampiyonluğu haketmediğini düşünürdüm hala da öyle düşünüyorum ama bu demeçleri gözümde olumlu bir imaj yarattı. bu azimle ve olgunlukla devam edip rbr de aracı biraz daha toparlayabilirse sezon sonunda vettel in ric in önünde bitireceğini düşünüyorum. bu olgunluğuna inan şaşırdım vettel ama bu iyiye işaret bence senin için.

  3. 4 yıllık şampiyonun hali ortada

    olmuş şampuan sen neyin kafasındasın

    bir mesajı 2 defa yaz eskiden yaptığın gibi yada ilahilerle destek ver parmak çocuğa belki danielin hızından korursun takım emirlerini anlamadığında.

  4. 4 yıllık şampiyonu 4 yarıştan sonra kıskanç birileri yerin dibine soktular…tahminim vettel puan olarak sene sonu rici nin alacağından % 50 fazlasını alır.
    o zaman göreceğim kim hadım kim adam…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir