Hamilton: “Hiç Bu Kadar Mutlu Olmamıştım”

Lewis Hamilton, Formula 1 kariyerinde hiç bir zaman, bu sene olduğu gibi mutlu olmadığını söyledi.

Bu sene gerçekleştirilen ilk 4 yarışın 3’ünü kazanan ve şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan Hamilton, performans anlamında da takım arkadaşının önünde görünüyor.

Hamilton “Hatırladığım kadarıyla şu ana kadarki en mutlu dönemimi yaşıyorum.”

“Gerçekten inanılmaz bir hafta sonuydu. Harika bir sıralama oldu çünkü öyle olmasını beklemiyordum.”

“Yarışta harika bir startla koptuk ve yarışı kontrol ettik. İnanılmaz bir duyguydu.”

“Takım harika iş çıkarıyor. Ve bu sene etrafımda olan insanlarla çok daha rahat hissediyorum.”

“Mühendislerimden maksimumu çıkarabiliyorum bu yüzden ayarlar açısından iyi iş çıkardığımızı hissediyorum.” dedi.

Hamilton, özel hayatının daha stabil hale gelmesinin pist üstü performansını daha iyi etkilediğini söylüyor.

Hamilton “Bunda bir çok şeyin etkisi var. Hayatınızda neler olduğuna, aileme, kız arkadaşıma ve nerede yaşadığıma bağlı. Her şeye bağlı. Ve doğru yerde doğru insanların olmasına bağlı.”

“Menajerlerime, doğru takımda olmama bağlı ve bu sene hiç bir endişe duymadan gelip sürüyorum.”

“Ve tabi ki harika bir aracım var ve harika insanlardan oluşan bir grupla çalışıyorum.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Hiç Bu Kadar Mutlu Olmamıştım”” için 16 yanıt

  1. lewis hamilton 2 saniye hızlı araçla şampiyon olursa ki olacak bunu hakediyordur . ama vettel 2 saniye hızlı araçla şampiyon oldugunda bunu haketmiyordu .

    1. Haketme neye göre kime göre ?

      Yine saçmalamışsın her zamanki gibi.

    2. Takım arkadaşını geçen her pilot görevini yapmış demektir. Artık aracının performansı şansına…

  2. mehmet ceviz avatarı

    Ulen aga bizde baya bi keyiflendik.insallah tüm yarışları kazanırsın.

  3. Yüzdeyüz şampiyon olabileceği bir araçta yarışmak herkesi mutlu eder:)

  4. HAM sanıyorum biraz 2007-2010 arasına gönderme yapmış, kendisini daha toy gördüğü zamanlar şampiyonluk kaçırdığını düşünüyor, ve 1 puan farklı şampiyonluğunda da – daha iyi olabilir daha çok puan alabilirdim- demişti. O zamanlar hiç stratejik sürmez ya hep ya hiç derdi -gerçi hala biraz deli dolu-

    Menejerlik firmasını da boşuna anmamıştır, Mercedes’e geçişinde oldukça etkisi olmuştu, hatta bu sitede çok da eleştirilmişlerdi. HAM kusuru kolay dağılanbilmesi, takimda ya da kız arkadaşında bir sorun yaşadığında saçma bir döneme girip kendi deyimi ile -aptalca- gittiği oluyordu. Umuyorum son yıllarda özellikle Mercedes’de daha tam bir adam oldu, Seviyoruz keratayı, çünkü onu izlemek büyük keyif, araçla adeta 5.tekerlek gibi bütünleşen ve ondna bir parça gibi olabilen birisi. Genel anlamda pislik de yapmaz, az buçuk hırçındır ki o kusur da kadı kızındaki misal ile hoş görülür.

    Yolun açık şampiyon, 4 yarışta ne yapıyorsan aynısına devam, extraya ihtiyacın yok.

    1. Onur Gentas avatarı

      Katılıyorum size. Hamilton aracıyla ilgili çok sorun yaşadı Mclarende fakat kendi hatalarından ve abuk subuk ataklarından dolayı da çok puan kaybetti. Fakat son 2 senedir bu anlamda ciddi şekilde olgunlaştığını düşünüyorum. Gereksiz ataklar yapmıyor ve sabırla bekliyor. Sürüş anlamında zaten çok başarılı bir pilot. Araç en azından rekabetci olur ve kendisi de eski hataları yapmazsa başarılı olacaktır diye düşünüyorum.

      1. Beyler 2007 Brezilya grand prix’i hatırlayalım: Hamilton yarışa iyi başlayamayıp sıra kaybetmişti ardından atak deneyip başarısız olmuştu ancak sonra yarışa agresif bir şekilde devam etmişti dünya şampiyonu olabileceği bir konumda giderken araçta güç kaybı yaşayıp şampiyonluğa veda etmişti yani evet Hamilton kendi hatalarından puan ya da puanlar kaybetti ancak onu bi çok kez şampiyonluktan eden Mclaren-Mercedes’tir. Mercedes Amg Mclaren’a benzemiyor bu iyi haber 🙂

        1. Evet McLaren Lewisi hem şampiyonluklardan etmiştir hemde şampiyon yapmıştır 😀 McLaren kadar cenabet takım yoktur gridde nerde şanssızlık orda McLaren. oyüzden Lewisin takımdan ayrılmasına bu bakımdan çok seviniyorum.

        2. mercedeste efsaneyi harcadı bunuda unutmamak gerek

  5. Sanki bu sene mercedes şampiyon olamayacak mış gibi hissediyorum redbull un 2013 belçika ve sonrası performansını kimse unutamaz bide son yarış 50 puan ki yine üst üste kazanmaya başlarlarsa mercedesi son yarışta yenebilirler gibime geliyor 😀 tabi bu kazanan büyük ihtimalle yine vettel olacaktır sezon başından itibaren takım arkadaşına geçilen yol veren vettel son yarışta kazandı efsane falan filan 🙂 umarım yanılırım .

    1. OtonomAktor avatarı

      Son yarista mercedes in bahreynde tur basina attigi 2 saniyelik fark yoktu. Redbull düzlük sonu hesaplarina gore 300 km ye bile zor ulasmisti ama rekabetci bir pozisyonda bitirmeyi basardilar bu düzlük hiziyla bile. Eger bu arada motorda renault iyi bir sekilde rbr ye yardimci olabilirse rbr nin tekrar ilk siraya cikacagini bende düşünüyorum. Viraj hizlari cok iyiydi rbr nin. En iyi aerodinamik e sahip takim olarak görülüyor rbr bunu daha güçlü bir motor ve düzlük hiziyla birlestirebilirlerse rbr tekrar sampiyonluga oynar. Henuz

    2. OtonomAktor avatarı

      Ne olacagini kestirmek zor. Herşey avrupada belli olacak.(telden yazarken elim carpip yarim gönderdim mesaji ilk mesajin devamidir)

  6. bu adam gerçek bir şampiyon sezonun tüm yarışlarınıda kazansa ben sıkılmam ham. hak ediyor

  7. Bu günlere gelebilmek için çok şeylerle mücadele ettin.Hakediyosun şuan bu mutluluğu.

  8. Adamim sen o aracin hakkin ver ki veriyorsun da cokkk mutlu olacaksin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir