Massa "Şampiyonluk Şansım Hala Var"

yazar:

kategori:

Felipe Massa bugün beklenmedik bir şekilde 5. sırada kalmasının ardından hala şampiyonluk şansının sürdüğünü söyledi.

Ferrari pilotu son turunda lastiklerinden maksimumu çıkarmayı başaramadı ve Hamilton’un 1. sıradan başladığı yarışa 5. sıradan başlayacak.

Massa "Şansım hala devam ediyor. Önümüzde 30 puan var. Söylediğim gibi bugünkü sonuç mükemmel görünmüyor. Ancak bu yarın da bu şekilde olacağı anlamına gelmiyor."

"Son yarışın son turuna kadar zorlamak zorundayız. Şu anda konuşmak için erken. Mücadeleyi sürdürmeli ve yarışın nasıl ilerlediğini ve durumu değiştirip değiştiremeyeceğimizi görmeliyiz. Eğer bunu başarabilirsek fantastik olacak. Eğer başaramazsak gelecek sene deneyeceğiz." dedi.

Massa Fuji’de geçişin mümkün olduğunu ve bunun kendisine fayda sağlayabileceğini düşünüyor.

Massa "Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Son yarışta pole pozisyonundaydım ve tek bir puan bile kazanamadık."

"Neler yapabileceğimizi görmemiz lazım ve maksimumu yapmalıyız. Yarış sonunda fantastik bir iş yapıp yapmadığımızı göreceğiz." dedi.


Yorumlar

  1. böyle devam edersen tabi olursun

  2. hmmm eet eet… belkide schumi olur…

  3. burak bocek avatarı

    massa'nın işi çok zor.ancak ferrari yine bir vaadini boşa çıkarıcak gibi.son 3yarışta duble.kim inanır yarın ferarri'nin duble yapacağına.en güvendiğim massa 5.başlıyor ve işi çok ama çok zor olucak.belki starta 1kişi belki pite kadar 1kişi daha geçer.oda en iyi ihtimal ve benim fikrim birkaç puan daha açılacak fark hamiltonda adım adım gidiyor cidden.üzülerek söylüyorum ama böyle bir perfonmansı bende beklemiyordum.q2de muthis tur ardından bu tur.belki aracı belki kendı hatası yazılanlarıda okduum ama tam olarak halen emin olamıyorum.massa gridde ve sıralama perfonmansıdan en iyi pilotken bir sorun olmasa 5.başlamaz gibi geliyor.belkide hatası vardı yanılıyorum

  4. Ertan Akkaş avatarı

    Massa eğer buradan hayalkırıklığı ile ayrılmak istemiyorsa, startta ve araç geçerken mantıklı bir risk alması gerekecek. Nasıl yapılır bilmiyorum ama en doğru kelimler bunlar sanırım.

    /////Forza Ferrari\\\\\

  5. Yarinki Hava Şartları ne Olacak Sitede Pek Ayrıntılı göremedim

  6. Massa önü boş olduğu zaman çok iyi sürüyor fakat önünde araç olduğu zaman bocalıyor yarın hata yapabilir çok zorlayıp çünkü bu son şanslar artık ya tamam ya devam olacak..Fujide sadece düzlükte geçiş yapılabiliyor o yüzden yavaş virajlarda baya yakın olmak gerek buda çok zor çünkü çok tutuş kaybı yaşıyorsunuz öndeki araca yaklaşınca özellikle yavaş virajlarda bu çok etkiliyor hızınızı..

  7. lewis bu saatten sonra risk almaz en kötü pozisyona bile eğer puan alabiliyorsa razı olacaktır

  8. mike shinoda avatarı

    yani sanki Hammy hiç bir sorun yaşamayacak mı yada pistte ufacık bir hata yapıp 1 viraj kacırmayacakmı bunlar Ferrari pilotlarına olması ne akdar olağansa diğerleri içinde okadar olağan…

  9. tabiki hala şansın var.. hiç bişey bitmedii !
    sen olucaksın şampiyonn

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir