Dennis "Kubica Kendi İşine Baksın"

yazar:

kategori:

Mclaren Takım PAtron Ron Dennis, BMW Sauber pilotu Robert Kubica’yı kendi işini düşünmesi konusunda uyardı.

Kubica geçtiğimiz günlerde Hamilton’un sürüş tarzını eleştirmiş ve bir kaç pilottan da bu şekilde açıklamalar gelmişti.

Fuji’de önce Hamilton’dan ardından ise takım patronu Ron Dennis’ten açıklamalar geldi.

Dennis "O bence kendi sürüşüne odaklanmalı.O, hedefinin oyununu yükseltmek olduğunun farkında olmalı ve elinden gelen işin en iyisini yapmalı. Fikirlerini de kendisine saklamalı." dedi.


Yorumlar

  1. fantastic massaa teşekkürler

  2. Buna cevap vermek Ron un işi değildi..hele ki kimse eleştirmesin demesi ayıp olmuş..

  3. senna guven avatarı

    Ron un bu söylediğinin içeriğini doğru bulsamda bu söylemini tasvip etmiyorum..Ron karışmamalı..Aralarında konuşabilirler..Şahsen artık Martin Withmarsh ı görmek istiyorum sadece..

  4. yarış öncesi lewise biraz destek amaçlı "sen eleştrirlere bakma herşey yolunda biz senin arkandayız gerkirsede cevabı biz veririz" tarzı bir yaklaşım Ron amcanın ki…Kubica nınkide moral bozma amacıyla söylenmiş ( sürüş tarzı )..Singapur sıralama turunun hemen sonrasında ağırlık ölçüm merkezinde kubicanın massayı tebrik ediş tarzını ve yüzünün ifadesini gördüyseniz kubicanın lewise olan antipatisini daha iyi anlayabilrsiniz..

  5. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    yakışmıyoo ron böyle polemiklere girme…

  6. Ertan Akkaş avatarı

    ''Fikirlerini de kendisine saklamalı''

    Dikdatör Ron 😀

  7. Kubica ne zaman demiş "Hamilton kötü Massa iyi" diye. Bir taraflarınızdan laf üretip gerçekmiş gibi yazmayın. "Kalbim Massa'dan yana" demiş olmasında ne kötülük var? Başarılı olunca basınla uğraşma hakkı kazanıyosun yani puan kazanır gibi, güzel bir fikir aslında.

    Hasta oluyorum Hamilton'u eleştiren pilotlara hemen "kıskanıyor, çekemiyor, almadık ondan,…" eleştiren taraftarlara da "Ferrari taraftarı, McLaren düşmanı" gibi sıfatlar yakıştırmanıza. Bunlar ancak 5 yaşındaki bir çocuğun ağzına yakışacak sözler.

  8. Ron Amca iyi demiş. Bu Kubica da zırt pırt Hamilton şöyle böyle diye çok konuşuyordu. Sevmeyebilirsin arkadaş ne diye Massa iyi Hamilton kötü. Yok basına çok takılıyodiyip duruyorsun. Sende onun kadar başarılı ol. Sende basınla uğraşırsın. Ondan snra ben basını sevmiyom filan. Züğürt avuntusun bunlar kubica resmen kıskanıyor Hamiltonu başka bişey değil. Hamilton a bir Allah ın kulu şampiyonluğu haketmedi diyemez.

  9. forzaferrari avatarı

    ''yorum yapmak yalnızca olayları dışarıdan izleyenlerin lüksüdür''

    kubica dışardan bir gözlemci olarak düşüncesini söylemiş, nedense başka biri olumlu bir eleşiri yapsa fikirlerini kendine saklasın diye bir eleştiriyi gelmiyor ron'dan.kaldıki bunu sadece kubica değil birçok pilot söyledi, birçok f1 fanıda farkında…kubicada kimseye hakaret etmeden düşüncelerini belirtmiş…

  10. düzeltme:Kubi senden daha insan benim gözümde ! olacaktı.

  11. Ron sende kendi işine bak ! Kubica gibi bir adama çıkışma Ron senden daha insan benim gözümde !

  12. Çok ayıp Ron Amca sana düşmez böyle açıklamalar ya.Bırak çocuklar kendi aralarında çözüyorlar işte.

  13. onur aybars avatarı

    Olmadı Ron! Sen McLaren'in 1 numaralı adamısın, Kubica senin muhattabın değil, bu konuya ne diye değiniyorsun. Bırak, cevap verilecekse Lewis versin.

  14. Kubica bir de ferrari ye geçse ne konuşur düşünemiyorum:)

  15. ogun savaş avatarı

    Herkez baksın dalgasına Dennis ii demiş

  16. burak bocek avatarı

    ayrıca konusuyorlar zaten hamiltonun sürüşü hakkıbnda webber ve glockta şikayetçiydi ve ceza aldıgında butun pilotlar yeni birşey değil.erhan f1e katılıyorum bu yuzden.demekki pilotlar genel olarak bu kanıdaki kubıcada konusmus.yanlıs bişe yok.hamiltonda cevabını verdi savundu kendını.ama ron dennıs boyle dememeli bence ayıp etmıs bıraz

  17. burak bocek avatarı

    ron dennis bende burda yanlış söylemiş.fikirlerini kendisine saklamalı ne demek.bu adamlar pilot diye birbirleri hakkında düşünceleri olamaz mı.daha hamilton birkaç hafta önce kimi için o benim rakibim olamaz dememiş miydi.sonra kubica onu eleştirmedi mi.düşünceye nasıl engel olabilirsiniz.mikrofon uzatılmış kubicada konuşmuş.haklı veya haksız katılırlar veya katılmazlar ne demek yani birisine bir eleştiri gelicne hemen böyle çıkışmak.yarış pilotlarının en dogal hakkı yorum vermek birbirlerinin tutumunu eleştirmek.ilk değil hamilton hakkında söylenen sonda olmaz.lütfen hiç bir mclarenci arkadas bu yorumumu yanlış anlamasın.tartışma amaçlı yazmıyorum fikrimi söyledim.nasıl ki hamilton açıklama yaptıgında saygı duyuyoruz fikrini söyledi diyoruz kubica içinde aynısı söz konusu.önemli olan katılıp katılmadıgımızı belirtmek

  18. Bunu söyleyen ilk pilot sanki Kubica. Daha önce Alonso dedi, Webber dedi, Glock dedi, Coulthard dedi ama Kubica deyince olay oldu. Doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş. Madem o kadar masumdu Hamilton neden bu kadar cevap verme isteği doğdu birden?

    F1 geçişle güzel ancak geçiş yapmaya kalkan Webber'in ne hale geldiğini gördük. Geçişler sadece Hamilton yapınca güzel size göre 😀

  19. bu arada lewisin sürüşünden şikayeti olan pilotlar kendileri konuşsun kubica ne diye başkaları adına konuşuyor…

  20. arkadaşlar f1 de kurallar var hemde mclaren aleyhine işleyen kurallar. eğer lewis kurallar dışında geçiş yapıyorsa cezalandırılır. bu kubicayı ilgilendiren bişey değil.dikkat edin arası alonsoyla iyi olan pilotlar lewisten hazzetmiyor( webber ve kubica)ron doğru demiş kubica çok iyi ve hızlı bir pilot kendi sürüşüne odaklansın. onuda geçiş yaparken görmek istiyoruz f1 geçişle güzel. geçen yıl son turda massayla teker tekere olan mücadelesi nefeslerimizi kesti. şimdi o geçişler için kim tehlikeli diyebilir.hangi takım olursa olsun geçiş görmek istiyorum …lewis gibi pilotlarında fazla olmasını umuyorum ama bir kamikaze değil.

  21. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Ron dennis, o zaman sen de fikirlerini kendine sakla ve işine bak sana düşmemiş kubicayı eleştirmek .

  22. can ertuğrul avatarı
    can ertuğrul

    Dennisten hiç bekLenmeyn bir acıkLma gercekten ham'ı cok ii koruyor :)) bnce kubicaya dememesi Gerkrdi.!!! kubide her pilot gibi fikririni beyan etmiş ama nednse Ron co9k siNir olmus :))

  23. vay ron amca sinirlenmiş

  24. walla sürüşünde problem war heralde, bu kadar korunduğuna göre…

  25. Ahmet  Keleş avatarı

    bu pilotlar demekki Ayrton Senna'yla yarışsaydı korkudan F1'i bırakacaklardı 😀

  26. abi bu ne ya herkes kubicaya yüklenıyo ron dennısın bu acıklamayı yapması ayıp olmus hamılton tabıkı ıddalara cevap verecek ama ron karısmamalydı sonucta herkes fıkrını soylemkte ozgur ne demek ısını yapsın kubicada f,kirleini özgürce dile getreblr herkes ron gibi ham gibi düşünmek zorunda değil konusmaya hakkı var ronu kınyrm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir