Bottas Williams’tan Daha Fazla Performans İstiyor

yazar:

kategori:

Valtteri Bottas, Çin GP’sinin ardından Williams’tan daha fazla performans beklediğini  itiraf etti.

Williams şuana kadarki yarışlarda Mercedes’in arkasındaki grubun hızlı takımlardan bir tanesi oldu.Fakat sonuçlara bakıldığında takımın en iyi sonucu Melbourne’de elde edilen beşincilikti.

Sezonun şuana kadarki her yarışından puan ile ayrılan Bottas pozitif olmaya devam ettiğini söylerken şuana kadar aldığı 24 puanın kendisi için yeterli olmadığını söyledi.

“Şuana kadar aldığım 24 puan benim için yeterli değil. Her zaman daha fazlasını istersiniz”

“Aracın hızlı olmasına rağmen her zaman daha hızlı olmasını istiyorsunuz. Takımın çalışmaya ve gelişmeye devam etmesi gerekiyor. Şuan yaşadığımız sorunları çözmemiz gerekiyor”

Bottas aracın geçen yıla göre çok daha hızlı olduğunu da kabul ediyor. ”

Şuana kadar geride bıraktığımız yarışlardan çok şey öğrendik. Artık daha deneyimli bir pilotum. Aynı zamanda aracımız geçmiş yıllara göre çok daha hızlı. Her alanda geçen seneye göre daha hızlıyız”


Yorumlar

“Bottas Williams’tan Daha Fazla Performans İstiyor” için 3 yanıt

  1. Fabrika takımı dışındaki diğer Mercedes motorlu takımların performansları kişisel olarak beni çok şaşırtıyor. Sanki sezon öncesi testlerde ilk 10’a Ferrari ve Renault motorlu takımlar giremeyecekmiş gibi bir izlenim yaratılmasına rağmen, yarışlar ilerledikçe hem Williams, hem Force India, hem de McLaren gridin arkalarına doğru gerilemeye başladı.

    1. Dediğinin yakın bir örneği 2013 Redbull racing renault ,Lotus Renault Williams Renault Ceterham Renault . Hep renault motoru Ama Redbulldan 300 puan fark yediler 🙂

      1. ona bakarsan red bull renault geçen sene Ferrari ve Mercedes’in birlikte topladığı kadar puan topladı 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir