Alonso: “Mücadeleye Devam Edeceğiz”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Ferrari’nin gelişebilmek için elinden gelen herşeyi yapacağına olan inancının tam olduğunu söyledi.

Ferrari bu yıla geçmiş yıllara oranla daha kötü başlamış ve ilk üç yarışta podyuma dahi çıkamamıştı.

Dokuzuncu ve Onuncu sıralarda tamamladıkları Bahreyn GP’sinin ardından büyük eleştiri alan Ferrari’de fatura Steffano Domenicali’ye kesilmişti.

Domenicali’nin ayrılmasının ardından Mattiacci takımın patronluğuna getirildi. Çin’e güncelleme paketleri ile gelen Ferrari, Alonso ile üçüncü olmayı başararak bu yıl ilk kez podyuma çıktı.

İspanyol pilot takımın Barcelona’ya getireceği yeni güncellemelerin takım için bir dönüm noktası olabileceğini düşünüyor.

“Çin’de Otomobili ilk üç yarışa göre geliştirmeyi başardık. Araçta kendimi daha rekabetçi hissettim. Sorunları bulmuş gibi görünüyoruz”

“Sezonun her yarışında yüzde 100’ümüzü ortaya koyacağız. Mücadeleyi bırakmak gibi bir niyetimiz yok”

“Barcelona için ekstra yeni parçalar getirmeyi planlıyoruz. Bu güncellemeler takım için bir dönüm noktası olabilir. Ne kadar etki edeceğini, yada etki edip etmeyeceğini üç hafta sonra göreceğiz”


Yorumlar

“Alonso: “Mücadeleye Devam Edeceğiz”” için 10 yanıt

  1. Nebuchadnezzar avatarı
    Nebuchadnezzar

    Podyumda oldukça neşeliydi.
    Elindekiyle mutlu olabilmeyi öğrenmesi iyiye işaret değil en azından benim için.

  2. Muammer UYAR avatarı

    Saldır Alonso !

  3. Lewis Hamilton (TEE) avatarı
    Lewis Hamilton (TEE)

    Alonso’nun 5 yıldır bu cümleyi kaçıncı kez kurduğunu unuttum. 🙂

    Yazık oluyor adama.

  4. mercedesin redbul gibi gelişim yarışını diğerlerinden önde bitirip şampiyon olabileceğini sanmıyorum merdeces için artık tehlike çanları çalmaya başladı bir iki yarış sonra okadar rahat olamayacaklar……şunuda sölemden geçmiyim istedim ferrarinin motoru sölenenkadar kötü olduğunu sanmıyorum bir kaç yeni güncellemelerle beraber şahlanan atın yükselişine şahit olacağız güzel günler yakındır

  5. Seninle gurur duyuyoruz Matador.

  6. önceki 4 yılda redbullunüstünlüğünü hiç bir takım yakalayamamıştı ama mercedesi ferrari ve redbull hatta önümüzdeki sezon mclaren yakalayacaktır diye düşünüyorum çünkü mercedes takımı aracını kurallara göre cok üstün bir bicimde yapmış durumda . redbuul kurallardan ziyade gri bölgelerle çok uğraşan bir takım olduğu için diğerleri redbullun hızının bir türlü nereden kaynaklandıgını anlayamıyordu. ama mercedes çabuk yakalanacaktır diye düşünüyorum redbull ve ferrari sezon sonuna doğru yakalayacaktır onları ..

    1. OtonomAktor avatarı

      Katiliyorum dostum sana özellikle redbull renault un motor guncellemeleriyle düzlük hizinda iyilesme yapabilirse sandigimizdan cabuk da yakalayabilir mercedesi. Zaten redbull viraj hizlarinda merco dan önde göründüler çinde. Tek yapmalari gereken düzlük hizinda ilerleme saglamak.

  7. inşallah cnm bu guncllemeler en azından daha rekabetcı olur mercolarla kapısma fırtanı olur onların hatası olunca yarısta kazanılabılır

  8. alonso’nun ferrari kariyeri vol466

  9. Kimileri sadece güncellemeler olacak diyor, kimileri b-spec bir araç hazırlanıyor diyor. Daha 15 gün var arkadaş ya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir