Fry: “Ferrari Pes Etmeyecek!”

Ferrari’den Pat Fry, İtalyan takımın şampiyonluktan vazgeçmek gibi bir niyeti olmadığını söyledi.

Ferrari’de ilk üç yarışta gösterilen kötü performansın ardından takım patronu Stefano Domenicali görevinden istifa etmiş ve yerin Marco Mattiacci’nin geleceği açıklanmıştı.

Çin GP’sine yeni güncellemeler ile gelen Ferrari, Alonso ile yarışı üçüncü sırada tamamlayarak bu sezon ilk kez podyuma çıkmayı başardı.

Pat Fry, Mercedes’in büyük bir avantaja sahip olduğunu kabul ederken, Ferrari’nin zorlamaya devam edeceğini söyledi.

“Bu sonuç (üçüncülük) her alanda elinden geleni yapan ekibimiz için iyi bir ödül oldu”

“Bu hafta sonu ilerleme kaydettik ve genel olarak aracın düzlük hızını arttırmayı başardık. Uyguladığımız yeni güncellemeler ile birlikte virajlarda araçtan daha iyi tepkiler alıyoruz”

“Tabi ki potansiyelimiz hakkında gerçekçi olmalıyız. Çünkü Mercedes ile aramızdaki fark çok büyük. Ancak takımdaki kimsenin vazgeçmek gibi bir niyeti yok. Çalışmaya sonuna kadar devam edeceğiz”


Yorumlar

“Fry: “Ferrari Pes Etmeyecek!”” için 5 yanıt

  1. Ferrari’nin gelişim hızını takip etmeye çalışıyorum. Catalunya’da neler yapıp neler yapamayacakları belli olacak. Allison’un hayrını görsünler artık, ama en iyi olduklarını iddia ettikleri şeyde en kötüler, motor konusu pis kapak oldu onlara.

  2. Şu aracın hafiflediğinde diğer takımların araçları kadar hızlı olmaya başlamadan yarış kazanamaz. Araç hafiflediğinde süspansiyon sistemi yada başka birşeyden daha fazla kazanç sağlanamıyor.Ricciardı ile Vettel mücadele ederken Vettel in aracının altında yere sürtme kıvılcımları görünüyordu. Bu araç hafiflediğinde yere yakınlığı mesafesi yada aero desteklenmesi halledilmeli. Bence, Çin deki en büyük sorunları aracın hafiflediğindeki hız sorunu vardı.

  3. Fry efendi umarım bu sene son senen olur

  4. her alanda zorlamalısınız çünkü kazanmaktan başka hiçbir sonuç ferrari taraftarını mutlu etmeyecektir

  5. umarım zaten hem duzluk hızı hem viraz hızı cok ıyı olursa mercolar yakalanırda duzluk hızı 315 den az olmaması lazım da zaten 340 yapılır mıda acaba monzada ferrari

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir