Grosjean: “Lotus, Renault’nun En İyi 2. Takımı”

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, Çin GP’de uzun süre ilk 10 mücadelesi içerisinde yer aldıktan sonra Lotus’un Renault motorlu takımlar içerisinde en iyi 2. takım olduğunu söyledi.

Sezona çok kötü başlangıç yapan Lotus, Grosjean ile birlikte Çin’de 8. sıraya kadar yükselmeyi başardı. Puan alabilecek gibi görünen Grosjean, vites kutusu sorunuyla yarış dışı kaldı.

Grosjean “Vites kutusu sorunundan önce puan alacak gibi görünüyorduk ancak tüm hafta sonuna baktığımızda % 90 iyimser ayrıldığımızı söyleyebilirim.”

“Renault iyi iş çıkardı. Lotus iyi iş çıkardı. Sonuç olarak araçta bir devrim yok, doğru yönde küçük adımlar atıldı.”

“Çin’de Mclaren ve Toro Rosso’nun önünde Renault’nun 2. en iyi takımıydık ve Force India ile mücadele ediyorduk. Bu yüzden evet, olumlu bir hafta sonuydu.” dedi.

Gerard Lopez “Romain  sıralamalarda 6. sırayı hedeflerken arka tarafta downforce konusunda sorun yaşadım. Aracın orada olacak potansiyeli var.”

“Vites kurusu sorunundan önce yine aynı sorunu yaşadık bu yüzden aracın sürüşü zordu. Yine de öyle olsa bile 9 ya da 10. olabilirdik.”

“4. vites ölünce motoru daha fazla riske atmanın manası yoktu çünkü Pastor’da çoktan 3. motora geçtik. Bu yüzden Romain’in bırakması mantıklıydı.” dedi.


Yorumlar

“Grosjean: “Lotus, Renault’nun En İyi 2. Takımı”” için 6 yanıt

  1. Tarafsız Taraftar avatarı
    Tarafsız Taraftar

    La Nolcak Zaten 4 Tane Takım var Son 4 Sezonun Şampiyonu Red Bull Orta Sıralardan Sirkelenemeyen Toro Rosso Tam Anlamıyla Rezalet Caterham Bunların Arasında 2.olsanız ne yazacak ki Toro Rosso Sizden 1000 Kat daha dayanıklı ve hızlı

  2. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    “Pastor 3.motora geçti” demiş, acaba diğer pilotların motor durumu nasıl şuanda ve ne zaman cezalar başlar merak ettim şimdi. Şuana kadar tek motorla yarışan var mı acaba. Motor kullanımlarıyla ilgili bilgi veren herhangi bir site yok değil mi?

    1. Geçen seneye kadar vivaf1 bunu tablo ile veriyordu ama bir sebeple bıraktı. İnanılmaz yararlı bir kaynaktı.

  3. BahtsızBedevi avatarı
    BahtsızBedevi

    boş . toro rosso yu gecin once

  4. Lotus Renault en iyi 2. Takım diye okudum ağır küfredecektim 😀 😀

  5. Vala puan ve gözlenen performansa göre Lotus değil, Toro Rosso..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir