Gene "Alonso'ya Ferrari'de Yer Yok"

yazar:

kategori:

Spekülasyonlar Alonso’nun bu sene yarışacağı takım ile tek senelik anlaşma istediği, İspanyol pilotun 2009’da Ferrari’ye geçmeyi planladığı yönünde ancak Gene 2009’da böyle bir ihtimalin olmayacağını düşünüyor.

33 yaşındaki Gene, EFE Haber Ajansına yaptığı açıklamada "Bunu kendisinin söylediğini düşünmüyorum."

"Ferrari’nin zaten anlaşmaları var. Kimi’nin 2, Massa’nın 3 senelik anlaşması var. Ve Ferrari imzaladıklarına saygı duyan bir takım. Bu yüzden 2010’a kadar Ferrari’de boş yer olmayacak."

"Ancak onu buraya gelmek istemesini anlıyorum. Her pilot bunu hayal eder." dedi.

Gene, İspanyol pilotun Ferrari yetkilileri ile genelde göz göze gelmekten çekinmesine rağmen onun Mclaren’e göre Ferrari’ye daha çabuk ayak uyduracağını düşünüyor.

Gene "Alonso tarafından Ferrari’ye yönelik bazı eleştiriler yapıldığı doğru ancak yaklaşımında takdir edilen bir değişim olduğu açık. Diğer Ferrari yetkilileri de böyle düşünüyor."

"Fernando’ya karşı bir tavrımız yok ve onu mükemmel bir pilot olarak görüyoruz." dedi.

Gene ayrıca Alonso’nun bir an önce karar vermesinin kendisinin yararına olacağını düşünüyor.

Gene "Gelecek sezon öncesinde biraz test yapmaya ihtiyacı olacak ve geriye gerçekten çok zaman kalmadı." dedi.


Yorumlar

  1. bu alonso deilmiydi kimi ferrari hakkında güzel yorumlar yapınca tabii öle yorumlar yapıcak bnm hayalim deil fln diyen 😀 ya da bn mi yanlış hatırlıyorum :S:S :P:P

  2. ya arkadaşlar ferrari aloya şuan bi teklif yapsa alo gözü kapalı kabul eder kimse alo ferrari yi istemez demesin biz onu istemeyok :d biz böle iyiyiz bir alonso kaosuna gerek yok artı biliyosunuz ki montezemelo istedimmi neler yapabiliyor örnek: shumi aut kimi in yani alonsoyu f 248 in eski ön kanadı kadar sevsek alırız 😀 oda yok hiç sevgimiz yok :Ç

  3. gene mi sen yahu..

  4. Gene saçmalamayı bırak neden Alonso oraya gelmek istesin. kariyerinde Ferrariye yer olmadığını zaten açıkça söyledi daha önce. bırak binlerce kilometrelik test programı seni bekliyor.

  5. alonso ve ferrarii. hımm gelse yaa bi değişiklik olur:)))

  6. reno herzaman kalplerde 1 numara ama ferrari de neden olmasın fernando.çıkar ilişkisi bakımından.hatta yeter artık isyan ediyorum su andan itibaren 2 aydır takip ediyorum hergun hemde abartıcam artık 10dk da 1 yani.fernandonun yeni takımını acaip merak ediorum ya harbi çok merak ediyorum.6aralıktaki davadan sonraysa kalp daynmaz buna şampionadan daha fazla heycanlanıorum:S

  7. marc gene yanlış bişi sölememişki siz işine bak diyosnuz.aslında ferraride yaklaşık 2 ay önce anlaşmalarını yenileyerek zaten kısa vadede alonso ile ilgilendiğiin göstermişti..

  8. Bende size katılıyorum Alonso kesinlikle çok akıllı ve ne yapacağını bilen bir pilot.Bunu daha önce gösterdi.Büyük bir ihtimalle bence tabi bu sene renault takıma gider 2008 olmasa bile 2009 da tekrar dünya şampiyonu olur.Alonsoya yakışıyor çünkü.

  9. alonso ne yapıcağını ii bilecek kdr akıllı bi pilot.bu fikirler senin fikirlerin Gene.ama diğerlerinin ne düşündüğü bellimi olur?? ha bide ya allah aşkına alonsonun ferrariyle anlaşma yapmak istedğiği gibi bi hber alonun ağzından çıktımı bunu söledimi ama sağolsun medya yine insanlar adına karar weriyor.ztn böle bi durum 2 yıl sözkonuusu değil.daha sora taraflar oturur ve karar werirler bu kdr basit.bunları konuşmak saçma.alonsunun nereye gideceği bu dedikodulardan daha kritik şu aşamada..

  10. alonso saten istesede gelemez ferrari gibi bir takıma aslında schumininde ferrariye geri dönmesi yanlış çok sacöma ilk önce cıkıyo parasını alıyo sonra geri geliyo cok sacma

  11. ya bu ferranin patronları dururken sana kalmıs cevap vermek anlamıyom ferni çok yetenekli bir pilot ferraride ii bir takım olduguna göre eger ferrari isterse olur olmaz die bisey yok artık su alonsoyu kötülemekten vazgecin bide fernando nun biran önce karar vermesi gerek dio heralde o kendinin iiligini senden cok düsünüp ona göre davranır alonsoya tavrın yoksa nie istemion sözlesme fln da olsa fernando ferrariye gecebilir belli olmaz

  12. Hersey olabilir, ama Alonso sanirim Renault`un casusluk davasinin bitmesini bekliyor.. Toyota da hala bir secenek olarak duruyor bence onunde..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir