Sepang, Malezya GP’sinin Geleceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Sepang’ın Ceo’su Razlan Razali, Malezya GP’sinin devam edebilmesi için bazı şeylerin açığa kavuşması gerektiğini söyledi.

Gelecek yıl Sepang’ın F1 ile olan sözleşmesi bitiyor ve henüz yapılan bir anlaşma yok.

Sepang’ın Ceo’su Razlan Razali, yeni bir sözleşme imzalamadan önce bazı şeylerin açığa kavuşturulması gerektiğini düşünüyor.

“F1 yönetimi ile müzakerelere başlamak için hükümetten bize yeşil ışık geldi. Şu anda görüşmeler yapıyoruz. Barcelona’da bu konuyu daha detaylı konuşabilmek için büyük bir toplantı yapmayı planlıyoruz”

“Tabi ki konuşulması gereken birçok faktör var. Fiyat gibi. Gelecek yıl F1’in nerelerde yapılacağı gibi. Bunlar bizim için önemli faktörler. Açıkçası şuanda araçların görüntüsü ve sesleriyle ilgili endişelerimiz var. Yani biz 2015 ötesinde F1’de olacaksak bu tür faktörlere dikkat etmemiz gerekiyor”

Razali yeni motor sesleri konusunda endişelerinin olduğunu itiraf etti.

“İnsanlar F1’i sadece sesi için sevebilir. Ancak teknik tarafı hakkında çok fazla emin değilim. Açıkçası birçok taraftar ses ve gösteri için bu seriyi takip ediyor. Belki bu yıl birkaç yarışta olduğu gibi iyi yarışlar görebilirsek bu durum seslere karşı yardımcı olabilir”

“Formula 1’in Avrupalı hayranları çok daha fanatik ve acımasızlar. F1 için asıl sınavın Barcelona’da olacağına inanıyorum”


Yorumlar

“Sepang, Malezya GP’sinin Geleceğini Düşünüyor” için bir yanıt

  1. Sepang takvimden çıkarsa fena üzülürüm…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir