1994 San Marino GP: Roland Ratzenberger…


Yorumlar

“1994 San Marino GP: Roland Ratzenberger…” için 9 yanıt

  1. Ön kanattan kopan bir parça sonucu o çok yüksek hızlı virajda hayati öneme sahip olan yol tutuşu kaybetmişti. Zamanında motorsporları camiasında mütevazi kişiliğinden ötürü de seveni çokmuş.

  2. OtonomAktor avatarı

    Ölüm her yerde. Dinler farkli olsa da Allah rahmet eylesin retzanberger, efsane senna ve tüm yarislarda vefat eden pilotlara.

  3. e = Mc² ........ (spa2000) avatarı
    e = Mc² …….. (spa2000)

    Ölüm.
    Sadece şekli değişik.

  4. Yüce Allah Herşeyi nasıl bir düzen içerisinde belirlemiş o adamlar yarışa çıktığında şu an bizim hissettiğimiz gibi dinç ve dinamik hissediyorlardı ama yüce allah kaderlerini şu turun şu virajında şu saatte şu dakikada olarak belirledi . Ne bir dakika ileri ne bir dakika geri … Kudreti sorgulanamaz .

  5. Onur Gentas avatarı

    O pist bu olaydan sonra yarışa kapatılmalıydı. Yoldan çıkmalarda direkt olarak duvarla yüz yüze geliyorlardı pilotlar. Bu kadar mı güvenlikten uzak olunabilir. Tamam araçlarda da sorun var fakat en azından lastik bariyer koyulmaz mı duvar kenarlarına. Yazık gerçekten 2 çok değerli pilotun hayatına mal oldu.

  6. Ratzenberger trajedisi Senna’nın gölgesinde kaldı maalesef. Ancak biz, gerçek F1 taraftarları, onu asla unutmayacağız.

  7. 🙁 İsimleri sonsuza kadar anılacak unutmayacağız

  8. kokpit delinmis ya . f1in geldigi guvenlik seviyesi cok acayip su anda.

  9. Senna’nın bayrağını kokpitinde taşıdığı ve ölmeseydi muhtemel bir zaferde deli gibi sallayacağı kabustan farksız haftasonunun ilk ölümlü kazası 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir