Force India, Bu Sefer Mclaren’i Geçmeye Kararlı

yazar:

kategori:

Force India’nın Takım Patronu Yardımcısı Bob Fernley, eski teknik ortağı Mclaren’i bu sezon takımlar şampiyonasında geçme konusunda oldukça umutlu olduğunu söyledi.

Geçen sene Mclaren ile yakın mücadele eden Force India, son yarışlarda geçilmişti. Bu sene ilk 4 yarışın ardından Force India, Mclaren’in 11 puan önünde yer alıyor. Bunun dışında Force India aracı, istikrarlı bir şekilde puan alırken Mclaren son 2 yarıştan puansız ayrıldı.

Fernley “Lotus sıkıntılar yaşıyor ve henüz istedikleri yerde değiller. Mclaren bizim bir diğer rakibimiz olabilir. Onlar da zorlanıyorlar. Bu konuda hiç üzüntü duymuyorum! Sorunları çok önemsiz olmamalı!”

“Red Bull ve Mercedes’le mücadele etmemiz zor olur. Ferrari ile mücadeleye devam etmek de kolay olmayacak ancak mümkün olduğu süre boyunca mücadeleye devam edeceğiz.” dedi.

Hulkenberg, sezonun ilk 2 yarışında Ferrari’den Fernando Alonso ile mücadele etmişti. Fernley, bunun kendileri için büyük bir adım olduğunu söyledi.

Fernley “Bizim tarihimize bakarsanız genelde inişli çıkışlı bir sezon geçiririz. Şimdi ise tüm pistlerde istikrarlıyız.”

“Ferrari’ye bakarsanız onlar bizim tam tersimiz durumunda. Bahreyn’de sıkıntı yaşarken Çin’de çok daha iyilerdi.”

“Bu tasarımın DNA’sında olan bir şey.”

“Avustralya ve Malezya’da Nico ile Fernando sürekli mücadele ettiler. Sezonun ilk bölümünden oldukça memnun ayrıldık.” dedi.


Yorumlar

“Force India, Bu Sefer Mclaren’i Geçmeye Kararlı” için 4 yanıt

  1. Force India bi yarış kazanaydı güzel olurdu bea

  2. Ne günlere kaldık arkadaş. Force india bizi geçme planları yapıyor.

  3. FerrariFanTR avatarı

    Ispanyada belli olucak artik.

  4. maestroalabastron avatarı
    maestroalabastron

    zaten geçiceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir