Jerez'de Kimi-Schumi Mücadelesi Olmayacak

yazar:

kategori:

Luca Baldisserri, geçen hafta yaptığı açıklamada Schumacher’in 4 aralık günü Jerez’de çalışacağını belirtmişti ancak son yapılan planlara göre Schumacher 4 günlük çalışmaların son 2 gününe katılacak.

Testlerin ilk 2 gününde ise çalışmalar son şampiyon Kimi Raikkonen tarafından yapılacak ve ona Mark Gene eşlik edecek.

Ferrari sözcüsü Bild’e yaptığı açıklamada "Kimi 4-5 Aralıkta, Michael 6-7 Aralıkta test yapacak." dedi.

Schumacher 2 hafta önce Barcelona’da yapılan testlerde en hızlı isim olmuştu 1 senelik araya rağmen. Ancak La Gazetta Della Sport, Raikkonen ve Schumacher’in derecelerinin kıyaslanmayacağını belirtti.

Bild ise iki pilotun farklı günlerde çalışması ile Schumacher’in Kimi’ye göre hızlı olması halinde Ferrari’nin özür hakkının olacağını iddia etti.

Bu arada Mclaren Mercedes’ten Lewis Hamilton’da Jerez testlerine katılacak.


Yorumlar

  1. en mantıklısı. aynı gün test yapmaları kim önde olursa olsun, kötü olurdu. özellikle Kimi yavaş kalırsa bayağı konuşulurdu. gerçi Kimi'nin bunu takacağını sanmam ama yinede kötü bi piskoloji. bu arada kimi'yi testlerde görmek için sabırsazlanıyorum. özledik artık dönsün 🙂

  2. 'sezon oncesi testlerde dereceler kıyaslansa nolur kıyaslanmazsa nolur..ayrıca da 1 yıldır dogru duzgun arac kullanmayan bir adamla sampiyonlu aynı aracla almıs bir adama aynı derecede esit sartlarda olmazlar kıyaslama yapılsa bile..ferrari yonetimi de bu işleri neden kurcalıyor ki''dereceler kıyaslanmayacak''filan diyerek..

  3. bence hangisinin daha iyi dereceler yaptığı önemli deyil önemli olan yeni sezona ferrarinin daha iyibir araçla çıkması ve tekrar şampiyon olması Schumacherin deneyimi kiminin soğukkanlılığı bence araç için iyi bir sonuç verecektir hadi kimi göster kendini

  4. ister istemez bi kıyaslama yapılacak.. sonuçta biri mutlaka diğerinden daha hızlı olacaktır, ikisinin de aynı dereceleri alması pek mümkün değil.. ama ne olursa olsun ikisi de dünyadaki en hızlı pilotlardan biri..

  5. Bizler kiyaslariz merak etmeyin 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir