Ralf ve Fisichella, Force India ile Testlere Katılacak

yazar:

kategori:

Formula 1’de yarış kazanan isimlerden olan Ralf Schumacher ve Giancarlo Fisichella, önümüzdeki hafta Jerez’de Force India ile teste katılacak 7 pilottan ikisi olacak.

Her iki pilotta tam gün çalışacak Force India ile. Force India ile teste katılacak diğer pilotlar arasında Christian Klien, Vitantonio Liuzzi ve Frank Montagny de var. Teste katılacak diğer iki isim ise henüz Formula 1 deneyimi olmayan Giedo van der Garde ve Roldan Rodriguez.

Takımdan yapılan açıklamada Adrian Sutil’in zaten takım ile anlaşması olduğu ve onun test yapmasına gerek olmadığı söylendi.

 


Yorumlar

  1. Fisicella'nın RENAULT'dan tamamen kopması gerçekten görmek istediğim bir durum.Ancak kendi kariyeri açısından Force İndia oldukça hatalı.

  2. hey gidi fisi ve ralf..acıkcası uzuldum,ben sizin yerinizde olsan normal araclarımı surerdim ve emekli olup bakardım keyfime..burda test yapsan nolur yapmasan nolur kendinizi neden boyle durumlara dusuruyorsunuz ki onu anlamadım..hem fisi,senin gp2 deki aracların da force india kadar hızlı gidebilir biraz zorlasan..paranız mı yok neyiniz eksik anlayamadım acıkcası..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir