Allison: “Raikkonen’in Sorunları Uzun Sürmeyecek”

Ferrari’nin Teknik Patronu James Allison, Ferrari’ye dönen Kimi Raikkonen’in yaşadığı sorunların çok uzun süre devam etmeyeceğini söyledi.

Bu sene eski takımı Ferrari’ye dönen Raikkonen, henüz en iyi performansını göstermenin uzağında kaldı ve takım arkadaşı Fernando Alonso’nun performansına denk sürüşler gerçekleştiremedi.

Allison “Kimi takım ile çok iyi çalışıyor, mühendislerle işbirliği yapıyor ve aracı ilerletmemizde bize yardımcı oluyor.”

“Çok kısa sürece pist üstünde sonuçları göreceğimizden eminim.”

“Ferrari’de böylesi iyi iki sürücüye sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Fernando’da olağan üstü bir performans gördük. Yarışlarda mümkün olan her puanı kazandı.”

“Fernando’ya, şu ana kadar elindeki araçla yapabildiklerinden dolayı teşekkür etmeliyiz.” dedi.


Yorumlar

“Allison: “Raikkonen’in Sorunları Uzun Sürmeyecek”” için 8 yanıt

  1. Herkes biliyorki Raikkonen aracın içinde istediği gibi rahat değil yarışları izlerkende çok açık belli.Raikkonen diğer pilotlar gibi politika yapmaz lafı gevelemez neyse onu söyler.Yarışlardan sonra aracın istediği gibi olmadını,bi virajda rahat hissediyorda diğerinde rahat olamadını söylemişti.Evet Alonsodan geri kaldı ama Alonsonun aracında hiç bi sıkıntı yok ve Raikkonene çarpan magnusseni saymıyorum bile 2 defa bu yüzden ”Takım arkadaşı Alonsodan performans olarak zayıf kaldı” denmesi haksızlık.

  2. Rekabetçi iken Raikkonen’i izlemek her zaman keyiflidir.Kolay kolay diğer bazı pilotlar gibi ağlamaz ve polimiklere, laf atmalarla pek uğraşmaz…..Hele geçmiş yıllarda Hamilton pit çıkışı ışıklarında gelip duran Raikkonen’e arkadan çarptığında aracından inip hiçbir tepki vememesi biryere kadar ne kadar farklı olduğunu gösteriyor…

    1. Hamilton’ın yanına gidip ışıkları göstermişti. Tamam adam cool bir adam, umursamaz gibi duruyor ama gayet sinirlenmişti o zaman.

      1. “bu yaptığı biraz aptalcaydı” demişti 🙂

        1. Bu da bahsettiğim foto. 🙂

          1. bu foto efsane hakikaten . hamilton un bahanesi ise çok ilginç.

  3. FerrariFanTR avatarı

    Ne olursa olsun her zaman Ferrari. Seviyorum uleyn

  4. Ferrari Candır Gerisi Heyecandır :))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir