Ricciardo ve Vettel, Sert Ancak Adil Yarışma Konusunda Anlaştılar

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu Daniel Ricciardo, takım arkadaşı Sebastian Vettel ile sert ancak adil bir şekilde yarışma konusunda anlaştıklarını söyledi.

Red Bull’da ilk senesini geçiren Ricciardo, görünüşe göre yeni aracına takım arkadaşı, son 4 dünya şampiyonu Vettel’e göre daha çabuk alıştı ve performans olarak takım arkadaşını geride bıraktı.

Ricciardo’nun yarış içerisinde Ricciardo’dan daha hızlı olması sebebiyle Vettel bu sene pek alışkın olmadığı şekilde telsizden takım arkadaşına yol vermesi yönünde talimat aldı.

Ricciardo “Bunu biliyoruz ve birbirimize sert yarışmamızı söyledik. Ben Seb’in en iyi versiyonu ile yarışmak istiyorum, o da benim en iyi versiyonumla yarışmak istiyor. Günün sonunda kim daha iyi iş çıkarırsa ikimiz de ona saygı göstereceğiz.”

“Derinlere inersek kimse kaybetmeyi sevmiyor. Seb bu sene daha iyi iş çıkarırsa bu durumu sevmeyeceğim ancak kesinlikle saygı göstereceğim ve ona gereken değeri vereceğim. Bu iki yönlü yol. Adil savaşın ne olduğunu biliyoruz ve bundan keyif alıyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo ve Vettel, Sert Ancak Adil Yarışma Konusunda Anlaştılar” için 3 yanıt

  1. Vah Vettel vah. Ne hale düştün…

  2. Catalunya’da Vettel yine yenilirse iş biter bence. Heyecanla bekliyoruz 🙂

  3. Ben bunları 3-4 yarış sonra göreceğim. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir