Magnussen: “Çin’de Yaşadığımız Sorunlar Gelişmemiz İçin Fikir Verdi”

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen, puansız ayrıldıkları Çin GP’sinin ardından takımın hatalarını daha net gördüğünü söylüyor.

“Ekip olarak son birkaç yarıştır kötü zamanlar geçiriyoruz. Artık başarı istiyoruz ve İspanya’da düzelmeyi umut ediyoruz”

“Çin’de yaşadığımız sorunlar kesinlikle bize veri anlamında bir katkı sağladı ve gereken değişiklikleri yapma konusunda fikir verdi. Bu yüzden Cuma günü aracımızı yeniden kullanarak, ileriye doğru bir adım atmak için istekliyim”

“Katalunya harika bir pist ve gerçekten zevkli bir yer. Orada geçen ekim ayındaki iki yarışı kazandım. F1 aracıyla Katalunya’da ilk kez yarışacağım. İyi bir sonuçla ayrılmayı umuyorum”

“Yarış hafta sonunda olabildiğince fazla tur atmanın yararlı olacağını düşünüyorum. Barcelona aerodinamik anlamda en kritik pistlerden birisi. Bu yüzden aracı iyi değerlendirmek ve geliştirmek için iyi bir yer olabilir”


Yorumlar

“Magnussen: “Çin’de Yaşadığımız Sorunlar Gelişmemiz İçin Fikir Verdi”” için 2 yanıt

  1. Şu aracın burnunu değiştirin çift burun mu yapıyorsunuz üç mü yapıyorsunuz bilmiyorum çok iğrenç bir araç oldu..İlk yarıştaki burun daha iyiydi..

  2. Lewis Hamilton - McLaren (TEE) avatarı
    Lewis Hamilton – McLaren (TEE)

    McLaren ne zaman büyük güncelleme getirse yağmur yağıyor. İnşallah Cuma günü yağmur yağmaz ve takım yeni parçaları yeteri kadar test edebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir