Massa: “Downforce Alanında Gelişmeye Çalışıyoruz”

yazar:

kategori:

Williams’ın Brezilyalı pilotu Felipe Massa, İspanya GP’si öncesinde önceliklerinin downforce alanında gelişmek olduğunu söylüyor.

“Daha önce Barcelona’da yarıştım ve galibiyet almayı başardım. Bu bana güven veriyor”

“Pist sizden downforce anlamında bazı taleplerde bulunuyor. Bu yüzden en doğru aerodinamik ayarı bulmak gerçekten önemli”

“Downforce alanında gerçekten istediğimiz gibi değiliz ve bu bizim hızımızı gölgeliyor. Şuanda bu konu üzerinde çalışıyoruz ve İspanya’da gelişmiş olmayı ümit ediyoruz”

“Barcelona ekiplerin genellikle güncelleme getirdikleri bir yerdir. Geçmiş yıllarda bu böyle oldu. Ekipler yeni güncellemelerini daha çok burada kullanmaya başlar. Ama her takım bunu yapar. Yani en iyi güncellemeyi yapan takım burada avantajlı konuma gelir”

“F1’in Yeniden Avrupa’ya gelmesi güzel bir duygu. Tekrar yarış yapmak için sabırsızlanıyorum”


Yorumlar

“Massa: “Downforce Alanında Gelişmeye Çalışıyoruz”” için 3 yanıt

  1. F1’i bırakta biraz daha cesur pilotlara yer açılır belki….

    1. Tarafsız Taraftar avatarı
      Tarafsız Taraftar

      Al işte Daha cesur pilotlar geçirsin bakayım onun geçirdiği kazayı? Adam Tırnağıyla Kazıya Kazıya geldi Ferrariye falan 2008’deki gibi bir şeyi sen yaşasan bir daha değil Formula 1 Araç sürmezsin bence bu yüzden ön görülü konuşmayı bırak Adama cesur değil diyorsun Çin ve Bahreyndeki startlarını unutuyorsun hep bir şekilde bazı şeylere kurban gidiyor Ama Massa büyük yetenek 2010’daki Takım emri olmasaydı o Ferraride daha çok galibiyet kazanırdı eminim…

      1. Onur Gentas avatarı

        Massa’dan önce gitmesi gereken daha çok pilot var. Adam da yarışma hırsı var ama başına gelenler de çoğu pilotun başına gelmemiştir. Ferrari’de özellikle son dönemlerde psikolojik olarak çok yıpranması normal, Williams yeni bir başlangıç ve umarım bu sefer işler istediği gibi gider.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir