Marussia Yeni Güncellemeler İle Birlikte Gelişmeyi Hedefliyor

yazar:

kategori:

Marussia takım patronu John Booth, Marussia’nın Barcelona’ya getirdiği güncellemeler ile birlikte ileriye doğru bir adım atabileceklerini düşünüyor.

“Çin’den bu yana geride bırakılan üç haftalık süreçte mümkün olan en iyi durumda olduğumuzdan emin olmak için ilk dört yarışta elde ettiğimiz verileri detaylı şekilde analiz ettik. Bu veriler bize Avrupa sezonunun başlangıcı için oldukça yardımcı oldu”

“Aracımızın performansının yukarıya doğru mu yoksa aşağıya doğru mu gitiğini görmek adına İspanya önemli bir yarış olacak. Gelecek hafta iki günlük test ile birleştirildiğinde bu iki haftalık süreç takımların güncellemelerini en iyi şekilde uygulayabilmesi için önemli bir fırsat olacak”

“Barcelona’ya aracımızın gelişmesini sağlayacak yeni güncelleme paketiyle geliyoruz. Bu paketin içeriğinde yeni bir burun ve bazı belirgin aerodinamik parçalar mevcut. Aerodinamik gelişimlerden en iyi performansı alabilmemizi sağlayabilmek adına bazı mekanik değişiklerimiz de olacak. Doğal olarak olumlu bir hafta sonu geçirmeyi umuyoruz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir