Perez: “En İyi Araç Red Bull’da”

yazar:

kategori:

Force India pilotu Sergio Perez, sezonu Mercedes’in domine ediyor olmasına rağmen en iyi aracın Red Bull RB10 olduğunu düşünüyor.

Motor avantajıyla birlikte Mercedes, bu sezon tüm yarışları kazandı ve neredeyse iki araçla mümkün olan en yüksek puanı topladı.

Perez “Geçmişte sezonun çok uzun olduğunu ve 4 yarışın pek bir şey ifade etmediğini gördük. Oldukça öndeler ve herkese karşı büyük farka sahipler ancak Ferrari ve Red Bull’un büyük fark kapatacağını düşünüyorum.”

“Red Bull’un en iyi araca sahip olduğuna inanıyorum. Bana göre onlar gridde en iyi araca sahipler. Mercedes sezon boyunca güçlü olacak ve yenilmesi gereken takım olacak ancak Red Bull bazı sürprizler yapabilir.” dedi.

Perez ayrıca, şu anda 3. sırada olan Force India’nın diğer Mercedes motorlu takımlardan çekindiğini söyledi.

Perez “Williams’tan çok uzakta değiliz ancak Mclaren ilk yarışın ardından her nedense oldukça zorlandı. Bunun sebebini anlayamıyorum.”

“İlk yarışta çok rekabetçi göründüler ancak her nedense daha sonra rekabetçi olamadılar. Bahreyn’de biraz rekabetçiydiler ancak onun dışında rekabetçi değiller.”

“İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz bu yüzden umarım geri dönmezler!” dedi.


Yorumlar

“Perez: “En İyi Araç Red Bull’da”” için 6 yanıt

  1. Neredeyse her haberde Mercedes’in motor avantajından bahsediliyor ancak adamların ne kadar iyi bir araba yaptığının hala farkında olmayanlar var (Şasi olarak Redbull kadar iyi) ayrıca Hamilton’un ne kadar rahat yarıştığını göz ardı ediyorlar. İspanyadan ben Hamilton zaferinden başka bir şey beklemiyorum eğer ki diğer rakipler rekabetçi olursalar 3 yarıştır kendini zorlamayan Hamilton’u görecekler.

  2. Rambo motor yeteneğin önüne geçti diyorsunda redbull üst üste şampiyon olduğu zaman motor ön planda değildi sanki az ölçülü yorum yap.herkes vettel den yeteneksizmis gibi oyle bi yorum yapmışsin ki bravo.!!zaten hep diyorum burdaki f1 uzmanlarının yorumları bir başka..

  3. Senin f1 bilgin
    acınası durumda kardes

  4. Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır) avatarı
    Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır)

    ben de biliyorum en iyi araç bizde ama FIA kuralları değiştirdi yeteneğin önüne geçti motor öne geçti o yüzden geride kaldık

    1. Haahahaha 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir