Sutil, Kilo Vermek İçin 2 Gün Hiç Bir Şey Yememiş!

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, bu senenin ilk günlerinde, kilo vermek için aşırı bir şey deneyip 2 gün hiç yemek yemediğini söyledi.

Bu sene ağır motorlar olması sebebiyle ağır sürücüler dezavantajlı oldular. Gridde ağır olan sürücüler, bu dezavantajı minimuma indirmek için mümkün olduğu kadar fazla kilo vermeye çalıştılar.

İçecek olmadan yarıştığını belirten Sutil “Tabi ki sınırları zorluyoruz ve ben de sınırlarımı zorladım. 2 gün bir şey yememeye çalışıp tepkimi ölçtüm. Kilo vermek için gerçekten çok zorladım ancak zaten hafifseniz bu sefer kaslardan kaybetmeniz gerekiyor. Kaslarınızı kaybederseniz bu sefer de vücudunuzun gücünü kaybediyorsunuz. Daha fazlasının olmaması gerektiği noktalar oluyor. Henüz güvenli durumdayız ancak daha ileri gitmemeliyiz.”

“2 gün hiç yemek yemedim, sadece içecek içtim. Bunu denedim. Kolay değildi ancak tepkileri görmek ilginçti. Hala yiyorum ve durum daha iyi. Antrenman programım değişti çünkü öncelikle kaslarınızı kaybetmeniz gerekiyor. Bu yüzden koşabiliyorum ancak bisiklet sürersem kas yapıyorum, ağır kas oluyor. Bu tür şeylerden kaçınmam lazım.”

“Yemediğim dönemde pek fazla spor yapamıyordum çünkü gücüm yoktu. Maksimumu yapmış olmak için sınırları geçip neler olduğunu görmek istedim. Araca bindiğimde daha fazlasını yapabileceğimi düşünmek istemedim.” dedi.


Yorumlar

“Sutil, Kilo Vermek İçin 2 Gün Hiç Bir Şey Yememiş!” için 3 yanıt

  1. Su Formulanin geldigi yere bak ya, Yakita dikkat et tekerlere dikkat et Agirligina dilkat et Motora dilkat et vesaire Motorlarin dersen Sesi cikmaz, 1 tane bile iyiye giden gelisme yok. Cok merak ediyorum hangi Sivri zekali herifler böyle sacma kurallari akil eder ve hangi adamlar bunlara onay verir. Böyle devam ederse 5 yil icinde seyirci bulamayacak Formula. Su an izleyenlerde eski günlerin ve aliskinliklarin hatrina bakiyorlar yarsin yarisindada uyku cöküyor zaten.

  2. CetinKUPUCU avatarı

    Su kaybıdır o sadece su.Gelir yerine hemen.

  3. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    Yakında pilotluktan mankenliğe geçecekler bu gidişle 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir