Raikkonen: Artık Aracımızı Çok Daha İyi Anlıyoruz

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen Catalunya pistinde Scuderia Ferrari’nin yeni Basın alanında demeç veren ilk pilot oldu. Bu yarış motorize evlerin ve tırların göründüğü ilk pist oluyor.

İspanya’da olmasına rağmen Fin pilota yöneltilen ilk soru Çin’deki zorlu haftasonu hakkındaydı. Raikkonen Çin GP’sinde kendisini etkileyen sorunlardan bahsetti.

“Sezona zor bir başlangıç yaptık ve bu yüzden piste birşeyler getirmeli ve durumu düzeltmeliyiz. Bu kolay bir şey değil, ancak çok daha iyi olabileceğimizden eminim. Çin’de yarış sonucunu etkileyecek bir çok küçük şey oldu ve ilk antrenmana çıkabilseydim bunları anlayabilirdik. Bu haftasonunun geri kalanını çok daha zor bir hale getird ve ne olduğunu biliyoruz. Bu yıl diğerlerine benzemiyor, ancak işleri tersine çevirebileceğimiz konusunda ümitliyim. Bunu yapacağız, ancak sorulması gereken soru bunun ne zaman olacağı. Umarım yakındır.”

Mercedes ilk dört yarışı kazandı ve bugün sorulan ortak soru onların şampiyonluk yarışında yakalanma ihtimaliydi. Raikkonen çok emin değil.

“Sıkı çalışıyoruz ve her yarış aracı geliştirdik. Küçücük bir şey bile sürülebilirlikte bile büyük bir fark yaratabiliyor. Artık aracımızı çok daha iyi anlıyoruz, ancak diğerleri de gelişmek için çalışmaya devam ediyor. Umarım yakında onlarla savaşabilecek duruma gelebiliriz.”

“Burada iyi bir sonuç almak güzel olur ve hayatı kolaylaştırır, ancak burada iyi olmak önümüzdeki pistlerde alınacak sonuçları etkilemeyecek. Eğer aracı doğru şekilde çalıştırabilirsek istediğimiz sonuçları alabiliriz. Önemli olan şey sorunsuz bir haftasonu.”


Yorumlar

“Raikkonen: Artık Aracımızı Çok Daha İyi Anlıyoruz” için 3 yanıt

  1. Arkadaşlar Raikkonen Ve Alonso bizim takımda dimi ? 😀 aslında mükemmel bişey olan bu olay Ferrari sayesinde sıradan bişey miş gibi geliyor 😀 rai demeç verince lotus ta demeç veriyormuş gibi hissediyorum 😀 😀 Ferrari sayesinde sanki bizim takımda bianchi ve max chilton varmış gibi hiç bi heyecan hissedemiyorum asdsa 😛

  2. Hadi Kimi sorunları aşalım artık, fazla zamanımız kalmadı, seni padoğun en üstünde kırmızı tulumlarınla görmeyeli uzun zaman oldu , bu sene inşallah ilk hedefi gerçekleştireceğiz, seneye araç rekabetçi olursa emeklilikten önce belki son şampiyonluğu bize hediye edersin.Kimi çok gelişti, her anlamda özellikle duygusal olarak, çok daha duyarlı artık, daha çalışkan, daha istekli, eminim sonunda bunların sonucunu alacak…

  3. OtonomAktor avatarı

    Rai bu kadar uzun demec vermis he, vay be.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir